آغار بازنگری ۵۲ رشته کاردانی ناپیوسته دانشگاه فنی و حرفه ای

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای از آغاز بازنگری و بروزرسانی سرفصل های کاردانی ناپیوسته خبر داد و گفت: تا مهر سال آینده ۵۲ رشته کاردانی ناپیوسته بازنگری می شود.

ابراهیم صالحی عمران در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به بازنگری سرفصل های کاردانی پیوسته دانشگاه فنی و حرفه ای  گفت: سال گذشته بروز رسانی ۴۲ سرفصل رشته های کاردانی پیوسته انجام شد.

وی ادامه داد: امسال نیز بروز رسانی و بازنگری ۵۲ رشته کاردانی ناپیوسته آغاز شده است و تا مهر سال آینده بازنگری و بروز رسانی می شود.

صالحی عمران افزود: در تدوین برنامه های درسی چارچوب‌های مشخصی در نظر گرفته شده است، شایسته محوری یکی از اولویت‌های بازنگری دروس است همچنین ارتباط مشاغل با برنامه‌های درسی نیز در بازنگری مدنظر است.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای ادامه داد: در بازنگری دروس به مهارت‌های عام و خاص توجه شده است، در برنامه درسی استانداردهای مدرس تعیین و تجهیزات مورد نیاز برنامه‌های درسی نیز اعلام شده است. به روش‌های تدریس و سنجش نیز در بازنگری‌ها توجه شده است