آغاز ویرایش رشته محل‌های دکتری دانشگاه آزاد از ساعت ۲۴ امشب 2 خرداد

چهارشنبه, 02 خرداد 1397 ساعت 15:26 چاپ

ویرایش رشته محل‌های داوطلبان انتخاب رشته دکتری تخصصی سال ۹۷ دانشگاه آزاد اسلامی از ساعت ۲۴ امشب چهارشنبه دوم خرداد آغاز می‌شود و تا ساعت ۲۴ جمعه ۴ خرداد ماه ادامه خواهد داشت.

به گزارش ایسنا، مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: مهلت انتخاب رشته داوطلبان آزمون دکتری تخصصی که تا پیش از این تا ۸ صبح امروز چهارشنبه (۲ خرداد) اعلام شده بود،نیز تمدید شده و تا ساعت ۲۴ روز جمعه ۴ خرداد ادامه خواهد داشت.

داوطلبان مجاز به انتخاب رشته براساس کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور می‌توانند متناسب با مجموعه امتحانی خود حداکثر تا ۴۰ رشته / محل را در دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب کنند.

داوطلبان با مراجعه با سامانه مرکز سنجش و پذیرش به نشانی www.azmoon.org و با وارد کردن کد ملی و داوطلبان اتباع غیرایرانی با وارد کردن کد رهگیری به عنوان نام کاربری و کد شناسه انتخاب رشته ( در پایین کارنامه سازمان سنجش درج شده است ) به عنوان رمز عبور می توانند وارد سامانه شده و نسبت به انتخاب رشته یا ویرایش در دانشگاه آزاد اسلامی اقدام کنند.

ویرایش اولویت‌های انتخابی داوطلبان فقط در یک نوبت امکان‌پذیر است و هیچگونه درخواستی مبنی بر ویرایش مجدد امکان پذیر نخواهد بود.

منبع: ایسنا