استعداد و آمادگی تحصيلی GMAT

استعداد و آمادگی تحصیلی

GMAT: مخفف عبارت «Graduate Management Admission Test» است. سؤالات اين درس بيشتر براي سنجش مهارت‌هاي هوشي و دقت داوطلبان است. در دفترچه سؤالات آزمون كارشناسي ارشد ايران، اين درس تحت عنوان «استعداد و آمادگي تحصيلي ويژه رشته مديريت» نامگذاري شده است كه شامل موارد زير مي‌باشد:
1ـ حل مسأله (10 سؤال)، 2ـ استدلال منطقي (10 سؤال)، 3ـ كفايت‌داده‌ها (10 سؤال)، 4ـ درك مطلب (5 سؤال)، 5ـ تصحيح جملات (5 سؤال)
سؤالات «GMAT» گستردگي و پراكندگي فراواني دارند، مانند: رياضي، هوش، منطق، درك مطلب، ادبيات و ... .
به لطف خداوند و استقبال بي‌‌نظير داوطلبان، كه نشان‌دهنده‌ي رضايت آن‌ها از اين كتاب مي‌باشد، کتاب به چاپ سیزدهم رسید.
در اين كتاب سعي شده است تمام مطالب با نثري ساده و روان و از سطح مبتدي تا پيشرفته آموزش داده شود. ارائه مثال‌هاي متعدد آموزشي در حين درس، از جمله مواردي است كه در تمام فصول رعايت شده است. كتاب به پنج فصل تقسيم شده كه هر فصل به صورت موضوعي به بخش‌هاي مختلفي تفكيك شده است و تمامي تست‌ها به صورت طبقه‌بندي‌شده با پاسخ تشريحي در انتهاي هر بخش قرار گرفته‌اند. اين كتاب مشخصات منحصر به فردي دارد كه به برخي از آن‌ها اشاره مي‌شود:

1) بيشترين مشكل داوطلبان در اين درس، تعداد تست‌هاي كم آن در بازار كتاب است كه اين مهم در كتاب حاضر لحاظ شده و حدود 2280 تست ارائه شده است كه از اين نظر، از تمام كتا‌ب‌هاي حال حاضر كشور و شايد بتوان گفت از كتاب‌هاي بين‌المللي موجود، برتر است.

2) فصل حل مسأله بيشترين حجم را دارد و اكثر داوطلبان با مباحث آن از زمان دبيرستان آشنا هستند. در اين كتاب سعي شده، مسائل متنوع كه ظاهر آن‌ها كمي متفاوت‌تر از تست‌هاي معمول است، ارائه شود و با نگاهي جامع و دقيق به تست‌هاي جديد بين‌المللي و طراحان کنکور،داوطلب با تمام تست‌هاي ممكن آشنا شود.

3) توجه ويژه به فصول «كفايت داده‌ها» و «استدلال منطقي» كه از جمله مباحثي هستند كه داوطلبان بيشترين چالش را در آن دارند، از ديگر موارد قابل توجه اين كتاب است. مثال‌هاي تأليفي اين فصول، در درك ساده‌ي اين مباحث كمك شاياني به داوطلبان مي كنند و تجربه نشان داده است داوطلبان با مطالعه‌ي دقيق متن درس، به راحتي مي‌توانند به تست‌هاي آزمون اصلي پاسخ ‌دهند.

4) بررسي تمام كتا‌ب‌هاي بين‌المللي و همچنين سايت‌هاي آموزشي دنيا در درس «GMAT» و انتخاب جديدترين و مناسب‌ترين تست‌ها و گنجاندن آن‌ها در كتاب، از ديگر مزاياي اين مجموعه است.

5) گنجاندن تمام سؤالات كارشناسي ارشد از سال 75 تا 89 مربوط به دانشگاه دولتي و سؤالات منتخب دانشگاه آزاد از سال 80 تا 89 به همراه پاسخ‌هاي تشريحي به صورت طبقه‌بندي‌شده، (در پايان هر بخش) از ديگر ويژگي‌هاي اين كتاب است.

6) سؤالات آزمون‌هاي كارشناسي ارشد سراسري 90، 91، 92 ، 93 ،94 و 95  که در پايان كتاب با پاسخ‌هاي كاملاً تشريحي آورده شده بود بمنظور جلوگیری از افزایش حجم کتاب و نهایتاً ممانعت از افزایش قیمت آن، از کتاب برداشته شده و برروی وب سایت شخصی مؤلف به آدرس www.h-nami.ir قرار داده شده است که بصورت رایگان برای دانشجویان گرامی قابل دانلود و استفاده می باشد. ضمناً در پایان کتاب سوالات و پاسخ های تشریحی آزمونهای سالهای 1396 و 1397 اضافه شده است.

7) از جمله مزيت‌هاي منحصر به فرد ديگر اين كتاب، حل سؤالات مهم اولين آزمون دكتراي نيمه‌متمركز سال 90 (در 9 گروه آزمايشي) و قرار دادن آن‌ها در پايان هر فصل به تفكيك مبحث است كه به داوطلبان توصيه مي‌شود، پس از تسلط بر تست‌هاي تأليفي و حل تمام سؤالات آزمون‌هاي كارشناسي ارشد، به سراغ اين تست‌ها بروند و اين تست‌هاي مهم را نيز تجزيه و تحليل كنند. لازم به ذكر است در ‌آزمون دكتري، از فصل‌هاي كفايت داده‌ها و تصحيح جملات هيچ سؤالي مطرح نشده بود، بنابراين در كتاب نيز سؤالي وجود ندارد!

8) مثال‌ها و تست‌هاي بسيار بيشتري را مي‌توانستيم در اين كتاب ارائه دهيم كه به دليل جلوگيري از بالا رفتن قيمت و حجم كتاب، اين كار انجام نشد. اگر احساس كرديد به تمام كتاب مسلط شده‌ايد و هنوز وقت كافي داريد و در خود اين نياز را مي‌بينيد كه تست‌هاي بيشتري را مرور كنيد، مي‌توانيد كتاب « 2000 تست تأليفي GMAT» در قالب 50 آزمون 40 سؤالی که همانند آزمون اصلی است را تهيه كرده و از آن براي بالا بردن آمادگي هر چه بيشتر خود استفاده كنيد. البته تعدادي سؤال نيز به صورت رايگان در سايت www.gmatbook.net در اختيار علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت.

9) در برخي از صفحات كتاب كه قرار بود سفيد يا خالي باقي بمانند! معماهايي براي تقويت ذهني شما عزيزان و در برخي ديگر جملات و داستان‌هايي جالب براي كمي تفكر در زندگي و شايد هم كمي تأثير گنجانده شده است! با توجه به زحماتي كه در تهيه و تدوين اين كتاب انجام گرفته است، به هر حال ممكن است اشكالاتي در كتاب مشاهده شود؛ لذا از تمام عزيزان تقاضا دارم، نظرها و پيشنهادات خود را به وب‌سايت www.gmatbook.net ارسال نمایند

سایر کتاب ها:
ریاضی عمومی 1