تکمیل ظرفیت از سال آینده حذف می‌شود

معاون آموزشی وزارت علوم اعلام کرد: از سال ۹۸ مرحله تکمیل ظرفیت از نظام آموزش عالی حذف خواهد شد و پذیرش فقط در دو مرحله مهر و بهمن انجام می‌گیرد.

به گزارش ایسنا، دکتر مجتبی شریعتی نیاسر در نشست خبری امروز ضممن اعلام این خبر تاکید کرد: از سال آینده به هیچ عنوان پذیرش دانشجو در مرحله‌ای بجز این دو مرحله صورت نمی‌گیرد.

آمادگی وزارت علوم برای کمک به دانشجویان مصدوم دانشگاه آزاد

معاون آموزشی وزارت علوم ضمن ابراز تاسف و تأثر در خصوص سانحه اخیر واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد که بر اثر آن تعدادی از دانشجویان این دانشگاه جان خود را از دست دادند و تعدادی نیز مصدوم شدند، گفت: وزارت علوم این آمادگی را دارد که مشکلات احتمالی دانشجویان در عرصه های مختلف آموزشی، حقوقی و پشتیبانی را پیگیری کند.

وی در ادامه تصریح کرد: دانشجویانی که در زلزله کرمانشاه نیز دچار مشکلاتی احتمالی شده باشند می توانند از حمایت های وزارت علوم در حوزه های مختلف بهره مند شوند.