* اطلاعات ناب و بی نظیر در مورد اینکه:
- چرا باید در آزمون های آزمایشی شرکت کنیم؟!
- چگونه تشخیص دهیم جامعه آماری کدام مؤسسه بالاتر است؟!
- چگونه تشخیص دهیم کیفیت سؤالات کدام مؤسسه مطلوب تر است؟
- چگونه بهترین مؤسسه را برای آزمون های آزمایشی انتخاب کنیم؟


بسته های آموزشی دکتری علوم و صنایع غذایی

با توجه به اینکه کلاس های حضوری مدرسان شریف صرفاً در تهران برگزار می شود و امکان استفاده از کلاس‌ها برای داوطلبان شهرستان وجود ندارد (البته با ظهور روش های نوین آموزشی در دنیا، واحد IT مدرسان شریف با برگزاری کلاس های آنلاین به صورت ویدئو کنفرانس برای داوطلبان سایر شهرهای کشور، امکان استفاده از کلاس ها را برای این عزیزان مهیا کرده است)، همچنین به دلیل منابع متعدد موجود برای هر درس و وقت اندک برای مطالعه تمامی آنها و خواندن منابع به زبان اصلی که برای اکثر داوطلبین مشکل ساز است و در آخر نبود منابع مشخص برای سؤالات، مؤسسه مدرسان شریف با در نظر گرفتن تمامی این موارد، بسته های آموزشی دکتری منحصر به فرد خود را مطابق با آخرین تغییرات و زیر نظر اساتید گردآوری کرده و در اختیار داوطلبان عزیز قرار می‌دهد.
در ذیل به برخی از ویژگی های بسته های آموزشی دکتری اشاره می‌کنیم:
*) تألیف و بررسی زیر نظر اساتید صاحب نظر کشور.
*) تشریح جامع و کامل دروس همراه با مثال های کافی.
*) منطبق بودن مطالب درسی آورده شده با آخرین تغییرات سازمان سنجش.
*) آوردن نکات تستی و مطالب مهم جهت پاسخگویی به سؤالات.
*) حل تشریحی سؤالات آزمون‌های سراسری و آزاد همراه با توضیح ساده و روان.

 

بسته های آموزشی دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی سال 96 مطابق با آخرین تغییرات سازمان سنجش
نام و کد رشته امتحانی
علوم و مهندسی صنایع غذایی (کد 2412)
- صنایع غذایی
- شیمی مواد غذایی
- زیست فناوری مواد غذایی
مواد امتحانی
1- استعداد تحصیلی
2- زبان انگلیسی
3- مجموعه دروس تخصصی در سطح کارشناسی شامل:
- شیمی مواد غذایی
- میکروبیولوژی مواد غذایی
- اصول مهندسی صنایع غذایی
- تکنولوژی مواد غذایی
4- مجموعه دروس تخصصی در سطح کارشناسی ارشد شامل:
- میکروبیولوژی صنعتی
- خواص فیزیکی مواد غذایی
- روش های نوین آزمایشگاهی
- انتقال جرم و حرارت در صنایع غذایی
رشته های مرتبط که فارغ التحصیلان آن می توانند در این کد رشته شرکت کنند
کلیه رشته ها
مواد پکیج آموزشی موسسه و زمان ارسال آنها
از دروس تخصصی بند 4، ویرایش جدید درس انتقال جرم و حرارت در صنایع غذایی نیمه اول مرداد 96 ارائه می گردد و بقیه دروس بعد از ثبت نام ارسال می شود.
- پکیج به همراه مجموعه سوالات و پاسخ های تشریحی دکتری 1391 تا 1394 می باشد.
 
  • Share on Google+
  • Share on Cloob
  • Share on linkedin
  • Add to delicious
مصاحبه با رتبه های برتر

آزمون‌های مدرسان شریف با تطابق زیادی که با آزمون اصلی داشت نقش بسیاری در کسب موفقیت من داشت.

کتاب‌های مدرسان شریف به صورت طبقه بندی ‌شده می‌باشد و تمام مباحثی که مورد توجه طراحان سوالات آزمون دکتری می‌باشد، در کتا‌ب‌های پوشش داده شده است.

از دوره کارشناسی ارشد کتاب‌های مدرسان شریف را مطالعه می‌کردم و از همان موقع با مدرسان شریف آشنا شده بودم.


به نظرم يكي از موثرترين و كارآمدترين عوامل در قبولي من، آزمون‌هاي آزمايشي مدرسان شريف بود.

اسکرول به ابتدای صفحه

تمامی حقوق قانونی این وب سایت متعلق به مؤسسه آموزشی مدرسان شریف است ©