راهنمای عضویت و دانلود

بخشی از اطلاعات سایت مانند ظرفیت پذیرش دانشگاههای آزاد و سراسری، بودجه بندی آزمونهای کارشناسی ارشد، مشاهده مواد پکیجهای دکتری و... برای دانلود در دسترس شما عزیزان می باشد. جهت دانلود و مشاهده این مطالب ، راهنمای زیر را به دقت مطالعه نمایید.

برای اینکه بتوانید از سایت موسسه مدرسان شریف دانلود کنید، باید ابتدا عضو سایت باشید و یا چنانچه عضو سایت هستید، باید با نام کاربری و رمز عبوری که در اختیار دارید وارد سایت شوید.

برای این منظور در قسمت بالا سمت چپ صفحه اصلی و تمام صفحات سایت دکمه های «عضویت در سایت» و «ورود به سایت» قرار داده شده است.

اگر قبلا در سایت ثبت نام و نام کاربری و رمز عبور دریافت کرده اید، بر روی دکمه ورود به سایت کلیک کنید.

به صفحه زیر هدایت می شوید.

در این صفحه نام کاربری و رمز عبور خود را به دقت وارد کنید و سپس بر روی دکمه ورود کلیک کنید. اگر نام کاربری و رمز عبور خود را اشتباه وارد کنید، در همین صفحه باقی می مانید و می توانید مجددا اقدام به وارد کردن آنها نمایید. اگر نام کاربری و رمز عبور را صحیح وارد کنید به صفحه خوش آمدگویی کاربران هدایت می  شوید.

توجه نمایید که در صورت فراموش کردن رمز عبور خود، می توانید بر روی «رمز عبور را فراموش کردید؟» کلیک کنید و با طی کردن مراحلی که از شما خواسته می شود رمز عبور جدید دریافت کنید.

پس از ورود موفق به سایت، در قسمت سمت چپ بالای صفحه اصلی و تمامی صفحات سایت پیغام خوش آمدگویی و دکمه های «ویرایش مشخصات» و «خروج» جایگزین دکمه های قبلی می شود.

می توانید مشخصات خود مانند نام، ایمیل و رمز عبور را با زدن دکمه «ویرایش مشخصات» عوض و یا ویرایش کنید.

پس از زدن این دکمه به صفحه زیر هدایت می شوید.

پس از اعمال تغییرات بر روی دکمه ذخیره کلیک کنید. مشخصات شما ویرایش و ذخیره می شود.

اما اگر تا به حال عضو سایت نشده اید بر روی دکمه ثبت نام در صفحه «ورود به سایت» و یا دکمه «عضویت در سایت» در قسمت سمت چپ بالای تمامی صفحات سایت کلیک نمایید.

فرمی به صورت زیر برای شما باز خواهد شد.

اطلاعات خواسته شده در فرم را بدقت وارد نموده

و روی دکمه ثبت نام کلیک کنید.

دقت داشته باشید که اطلاعات خواسته شده را به همان ترتیبی که از شما خواسته شده است وارد کنید. در غیر اینصورت عملیات ثبت نام شما با مشکل مواجه خواهد شد.

اگر اطلاعات خواسته شده را به شکل صحیح وارد کرده باشید ثبت نام شما کامل شده و

به صفحه ثبت نام کاربران هدایت می شوید.

در این صفحه نام کاربری و رمز عبور خود را مشاهده می فرمایید.

پیشنهاد می شود نام کاربری و رمز عبور خود را یادداشت کرده و در حفظ و نگهداری آن دقت فرمایید.

اما اگر اطلاعاتی نظیر نام کاربری ویا پست الکترونیک تکراری باشد

مجددا به همین صفحه ارجاع داده حواهید شد و پیغامی مبنی بر تکراری بودن آنها دریافت خواهید کرد.

دقت کنید که نام کاربری شما شماره موبایل شما خواهد بود.

بعد از دریافت نام کاربری و رمز عبور با وارد کردن آن وارد بخش کاربران می شوید.

اگر ورود شما موفقیت آمیز باشد میتوانید

به بخش موردنظر رفته و اطلاعات مورد نیاز خود را دانلود کنید.