سامانه تخمین رتبه، شهر و دانشگاه مدرسان شریف

مؤسسه آموزش عالی آزاد مدرسان شریف به عنوان اولین و قویترین مؤسسه در ارائه خدمات آموزشی تحت وب، از جمله تخمین رتبه و انتخاب شهر و دانشگاه برای کارشناسی ارشد، برای هفتمین سال متوالی انتخاب شهر و دانشگاه را به صورت آنلاین برای عزیزان سراسر کشور برگزار می کند. سامانه‌ی تخمین رتبه، شهر و دانشگاه مدرسان شریف اولین سامانه ی راهنمایی در مورد تخمین رتبه و انتخاب رشته ی کارشناسی ارشد می باشد. در این سامانه با استفاده از داده‌های سال های گذشته این امکان فراهم شده است که متوجه شوید با شرایط شما چه رتبه ای کسب خواهید کرد و احتمالاً در چه شهری و دانشگاهی در آزمون کارشناسی ارشد سراسری پذیرفته خواهید شد.

نحوه گزينش «نرم‌افزار انتخاب شهر و دانشگاه سازمان سنجش» به صورت ستوني و از بالا به پايين است. به عبارت ديگر اين نرم‌افزار از بالا به پايين هر كدام از دانشگاه‌هايي كه داوطلب انتخاب كرده است را كنترل مي‌كند و اولين دانشگاهي كه داوطلب نمره‌ي آن را آورده باشد، به عنوان دانشگاه قبولي اعلام مي‌كند. این سیستم برخلاف نرم افزار انتخاب رشته /شهر دانشگاه آزاد در سال های قبل است که باتوجه به نوع انتخاب اول و نمره کل، گزینش انجام می گرفت چون این موضوع حتی در دانشگاه آزاد هم دیگر لحاظ نشده و انتخاب یک رشته/ شهر توسط داوطلب در انتخاب اول تنها به منزله اولویت این رشته/شهر نسبت به انتخاب های بعدی وی در گزینش علمی می باشد. نتيجه آن كه، كليه داوطلبان مي‌توانند درانتخاب دانشگاه دولتي به ترتيب علاقه دانشگاه‌ها را انتخاب كنند و بدون هيچ دغدغه‌اي منتظر اعلام نتايج شوند. هر گونه صحبت راجع به اين كه اگر داوطلب فلان دانشگاه را انتخاب اول مي‌زد و دانشگاه ديگر را به عنوان انتخاب بعدي مي‌زد، شانس قبولي او بيشتر مي‌شد، كاملاً غلط و غير علمي است. براي مثال اگر داوطلبي رتبه‌اش در رشته حسابداري 20 شده باشد و اولويت اولش، دانشگاه تهران و اولويت بعدي آن «دانشگاه علامه» ‌باشد، بايد انتخاب اول او «دانشگاه تهران» و انتخاب دوم او «دانشگاه علامه» باشد (يعني صرفاً با توجه به علاقه‌اش!) واضح است؛ چون ظرفيت پذيرش حسابداري دانشگاه تهران كلاً 10 نفر مي‌باشد، لذا اين داوطلب به احتمال قوی در دانشگاه تهران قبول نخواهد شد. حالتی غیر این نیز وجود دارد، فرض كنيد رتبه‌ي داوطلبي در رشته‌ي حسابداري 8 باشد، طبيعي است كه اين داوطلب هم، بايد بر اساس علاقه‌اش انتخاب دانشگاه كند و اگر اولويت اول «دانشگاه تهران» را انتخاب كرده است و انتخاب دوم «دانشگاه علامه»، او در دانشگاه تهران قبول مي‌شود (چون نمره‌ي اين دانشگاه را آورده است!) بدترين اتفاق مي‌تواند اين باشد كه داوطلب درگير مشاوره‌هاي غلط شود و مثلاً بخواهد اول «دانشگاه علامه» و دوم «دانشگاه تهران» را انتخاب كند!؟ طبيعي است: چون نمره دانشگاه علامه كمتر از دانشگاه تهران است داوطلب در اولين انتخابش پذيرفته شده و روياي حضور در دانشگاه تهران به دليل آنچه «مشاوره انتخاب شهر غلط» ناميده مي‌شود، براي او از بين مي‌رود. نتيجه: هرگونه مشاوره در مورد نوع پر كردن فرم انتخاب دانشگاه كاملاً غير علمي و كذب است و صرفاً شما با توجه به اولويت خودتان و با توجه به علایقتان انتخاب نماييد.

* هزینه استفاده از سامانه تخمین شهر و دانشگاه مدرسان شریف برای داوطلبانی که در آزمون‌های آزمایشی مدرسان شریف شرکت کرده اند با پنجاه درصد تخفیف، 15 هزارتومان در نظر گرفته شده است و سایر داوطلبان گرامی نیز با پرداخت 30 هزارتومان می‌توانند از این بخش استفاده نمایند.

* داوطلبان دقت نمایند، رتبه هایی که در سامانه اعلام می گردد اکثراً براساس کارنامه ها و داده های سال گذشته می باشد و بعضاً در برخی رشته ها، تغییرات و روند سوالات امسال اعمال شده است.

* تمامی داوطلبان تنها مجاز به 4 بار استفاده از سامانه تخمین شهر و دانشگاه می باشند.

* همچنین داوطلبان توجه نمایند این سامانه صرفاً اطلاعات و نتایج مربوط به قبولی دانشگاه های سراسری روزانه و شبانه را نمایش خواهد داد و اطلاعاتی در مورد قبولی دانشگاه های آزاد و سایر دانشگاه ها اعم از غیر انتفاعی ، پیام نور و... را به شما داوطلبان گرامی نمایش نخواهد داد.در همین راستا لازم است داوطلبان پس از توجه به این نکته اقدام به خریداری خدمات تخمین شهر و دانشگاه نمایند و در صورت عدم دقت کافی در این خصوص مسئولیتی متوجه موسسه نخواهد بود.

جهت استفاده بهتر از سامانه تخمین شهر و دانشگاه، بعد از ورود به سامانه، راهنمای تصویری نیز تهیه شده است که از قسمت منوی سمت راست بخش کاربری قابل مشاهده می باشد.

مهلت استفاده از سامانه تخمین رتبه ارشد 96 به پایان رسیده است.

داوطلبانی که در آزمون های آزمایشی مدرسان شریف شرکت کرده اند، جهت ورود به سامانه انتخاب شهر و دانشگاه کارشناسی ارشد باید از همان شماره موبایل و رمز عبوری که برای ورود به سامانه آزمون های حضوری استفاده می کردند استفاده کنند.