سامانه تخمین رتبه، شهر و دانشگاه مدرسان شریف(ویژه مقطع کارشناسی ارشد)

مؤسسه آموزش عالی آزاد مدرسان شریف به عنوان اولین و قویترین مؤسسه در ارائه خدمات آموزشی تحت وب، از جمله تخمین رتبه و انتخاب شهر و دانشگاه برای کارشناسی ارشد، برای نهمین سال متوالی انتخاب رتبه، شهر و دانشگاه را به صورت آنلاین برای عزیزان سراسر کشور برگزار می کند. سامانه‌ی تخمین رتبه، شهر و دانشگاه مدرسان شریف اولین سامانه ی راهنمایی در مورد تخمین رتبه و انتخاب رشته ی کارشناسی ارشد می باشد. در این سامانه با استفاده از داده‌های سال های گذشته این امکان فراهم شده است که متوجه شوید با شرایط شما چه رتبه ای کسب خواهید کرد و احتمالاً در چه شهری و دانشگاهی در آزمون کارشناسی ارشد سراسری پذیرفته خواهید شد.

* توجه مهم: در مرحله اول و همزمان با اعلام کلید‌های اولیه توسط سازمان سنجش، فقط بخش تخمین رتبه سامانه فعال می‌باشد و پس از اعلام نتایج اولیه به صورت کارنامه، بخش تخمین شهر و دانشگاه سامانه نیز فعال خواهد شد.