طرح تعویق آزمون‌های سراسری سال ۹۸ به دلیل وقوع سیل تقدیم هیات رییسه شد

یک عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت که طرح تعویق زمان برگزاری کلیه آزمون‌های سراسری سال ۱۳۹۸ تقدیم هیات رییسه مجلس شورای اسلامی شده است.

به گزارش ایسنا، قاسم احمدی لاشکی در حاشیه جلسه علنی صبح امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طرح تعویق زمان برگزاری کلیه آزمون‌های سراسری سال ۱۳۹۸ دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی که توسط سازمان سنجش برگزار می‌شود به دلیل وقوع سیل تقدیم هیات رییسه مجلس شورای اسلامی شد.

وی با بیان این‌که این طرح به امضای ۱۲۵ نماینده مجلس شورای اسلامی رسیده است، گفت: طبق این طرح کلیه آزمون‌های سراسری ۱۳۹۸ به بعد از ۱۵ خردادماه موکول خواهد شد.

به گفته وی این طرح در راستای حمایت از داوطلبان آزمون‌های سراسری و به دلیل وقوع سیل در برخی استانهای کشور تهیه شده و شامل آزمون‌های سراسری وزارتخانه های علوم و بهداشت می شود.