* اطلاعات ناب و بی نظیر در مورد اینکه:
- چرا باید در آزمون های آزمایشی شرکت کنیم؟!
- چگونه تشخیص دهیم جامعه آماری کدام مؤسسه بالاتر است؟!
- چگونه تشخیص دهیم کیفیت سؤالات کدام مؤسسه مطلوب تر است؟
- چگونه بهترین مؤسسه را برای آزمون های آزمایشی انتخاب کنیم؟

مصاحبه رتبه 1 دکتری حقوق بین الملل سال 96 - احسان امیربیک

رتبه 1 دکتری حقوق بین الملل سال 96

1. لطفاً خودتان را به طور كامل معرفي نماييد.

احسان امیربیک، متولد 1371.

2. نام رشته تحصيلي آزمون دكتري و رتبه قبولي خود را ذكر نماييد.

در رشته حقوق بین‌الملل، رتبه1 را کسب کردم.

3. فارغ‌التحصيل از كدام واحد دانشگاهي و در چه سالي هستيد؟

شهریور سال 96 از دانشگاه تهران، فارغ‌التحصیل شدم.

4. آيا براي اولين بار است در كنكور دكتري شركت كرده‌ايد؟

یک بار به صورت آزمایشی شرکت کرده بودم اما امسال به صورت جدی خودم را برای این آزمون آماده کرده بودم.

5. از چه زماني مطالعه براي كنكور را به‌طور جدي آغاز كرديد و تعداد ساعات مطالعه شما به طور ميانگين چقدر بوده است؟

تقریباً از مهرماه به صورت جدی شروع به مطالعه کردم و روزانه در حدود 5 الی 6 ساعت مطالعه می‌کردم و با نزدیک شدن به زمان آزمون، ساعات مطالعه‌ام را به 7 تا 8 ساعت در روز رساندم.

6. نحوه آشنايي شما با مؤسسه مدرسان شريف چگونه بوده است؟

از طريق معرفی دوستان و فضاهای مجازی.

7. علت ادامه تحصيل خود را بيان فرمائيد.

علاقه‌ی بسیار زیادی که به رشته و گرایشم دارم خصوصاً اینکه برای من حوزه‌ی پژوهش و علم بیش از آنکه طریقیت داشته باشد، موضوعیت دارد.

8. بالاترين درصد در دروس شما، مربوط به كدام درس مي‌باشد؟

دروس تخصصي 69/29 درصد.

9. دانشجوی کدام دوره یا کدام ترم موسسه مدرسان شریف بوده‌اید؟

از مهرماه در آزمون‌های آزمایشی موسسه ثبت‌نام کردم و همچنین کتب و جزوات مدرسان شریف را در اواسط پاییز تهیه کردم.

10. آيا از كتب موسسه استفاده كرده‌ايد. ميزان كيفيت و تاثيرگذاري آن‌ها چگونه بوده است؟

بله، به روز بودن کتاب‌‌های مدرسان شریف و کیفیت بالای سوالات و پاسخ‌های موجود در این کتب، باعث شده تا کتاب‌های مدرسان شریف نسبت به سایر کتب محبوبیت بیشتری داشته باشند.

11. آزمون‌‌هاي آزمايشي چه نقشي در موفقيت شما ايفا كرده است؟

از هر نظر این آزمون‌ها برایم مناسب بودند به ویژه این‌که جایگاه مرا در مقایسه با دیگران در سطح کشور نشان می‌دادند. همچنین آشنایی با فضای امتحان و نیز خود آزمون کمک زیادی به من کرد تا بتوانم مدیریت درستی در تنظیم زمان داشته باشم. در مجموع می‌توانم بگویم این چهار مرحله آزمون آزمایشی باعث شد تا دید مناسبی پیدا کنم و حتی رتبه‌ام در آزمون اصلی دقیقاً برابر با آزمون مرحله آخر شد.

12. آیا می‌توانید مقایسه‌ای بین موسسه مدرسان شریف و سایر موسسات داشته باشید؟

مدرسان شریف طی چند سال اخیر بسیار با ثبات به پیشرفت مستمر خود ادامه داده و هیچ وقت به جایگاهی که دارد قانع نبوده. مساله‌ای که در موسسات دیگر کمتر مشاهده می‌شود.

13. توصيه‌اي كه شما به عنوان يك رتبه برتر مي‌توانيد به داوطلبان آزمون دكتري داشته باشيد چيست؟

سعی کنند زمان را از دست ندهند و برای آماده‌سازی خود دیر اقدام نکنند چرا که همیشه مطالعه مستمر در بازه زمانی بیشتر، بازدهی بیشتری نسبت به مطالعه فشرده در روزهای آخر دارد. همچنین به همه دوستان در روند مطالعاتشان مفهومی درس خواندن و خلاصه نویسی را توصیه می‌کنم.

14. عوامل مؤثر در موفقيت شما كدام موارد بوده است؟

توکل به خدا، خودباوری، همراهی و حمایت‌های همسرم و شرکت در آزمون‌های مدرسان شریف.