* اطلاعات ناب و بی نظیر در مورد اینکه:
- چرا باید در آزمون های آزمایشی شرکت کنیم؟!
- چگونه تشخیص دهیم جامعه آماری کدام مؤسسه بالاتر است؟!
- چگونه تشخیص دهیم کیفیت سؤالات کدام مؤسسه مطلوب تر است؟
- چگونه بهترین مؤسسه را برای آزمون های آزمایشی انتخاب کنیم؟

مصاحبه رتبه 1 دکتری مهندسی شیمی سال 96 - محمد کرمی کشکولی

رتبه 1 دکتری مهندسی شیمی سال 96

1. لطفاً خودتان را به طور كامل معرفي نماييد.

محمد کرمی کشکولی کرمانی، متولد 1371.

2. نام رشته تحصيلي آزمون دكتري و رتبه قبولي خود را ذكر نماييد.

در رشته مهندسی شیمی، رتبه1 را کسب نمودم.

3. فارغ‌التحصيل از كدام واحد دانشگاهي و در چه سالي هستيد؟

از دانشگاه تربیت مدرس در سال 95 فارغ‌التحصیل شدم.

4. آيا براي اولين بار است در كنكور دكتري شركت كرده‌ايد؟

بار اول به صورت آزمایشی شرکت کرده‌ بودم.

5. از چه زماني مطالعه براي كنكور را به‌طور جدي آغاز كرديد و تعداد ساعات مطالعه شما به طور ميانگين چقدر بوده است؟

با توکل به خدا و با توجه به شناختی که از خودم و میزان آمادگی‌ام داشتم، از اواسط دی ماه مطالعه‌ام را برای آزمون دکتری آغاز کردم و تقریباً روزی 5 الی 7 ساعت مطالعه داشتم و این میزان در روزهای پایانی به 8 ساعت هم می‌رسید.

6. نحوه آشنايي شما با مؤسسه مدرسان شريف چگونه بوده است؟

از طريق تبلیغات تلویزیونی و نیز از طریق دوستانم که ‌سال قبل در آزمون‌های آزمایشی موسسه شرکت کرده بودند، البته من کتاب‌های مدرسان شریف را در زمان کارشناسی ارشد در سال 93 تهیه کرده بودم.

7. علت ادامه تحصيل خود را بيان فرمائيد.

علاقه‌ام به هیئت علمی شدن و فراگیری عمیق‌تر علم مهندسی شیمی.

8. بالاترين درصد در دروس شما، مربوط به كدام درس مي‌باشد؟

دروس تخصصي 54/81 درصد.

9. آيا از كتب موسسه استفاده كرده‌ايد. ميزان كيفيت و تاثيرگذاري آن‌ها چگونه بوده است؟

بله؛ کتاب‌های مدرسان شریف بسیار با کیفیت و اثر بخش هستند. به دلیل ارائه تست‌های متعدد و متنوع در این کتب، مطلبی از آزمون را پیدا نخواهید کرد که این کتاب‌ها به آن نپرداخته باشند. سوالات در این کتب بسیار شفاف مورد تحلیل و بررسی قرار گرفته‌اند و فقط می‌توانم بگویم از مزیت‌های کتاب‌های مدرسان شریف هر چه بگویم، کم گفته‌ام.

10. شركت در آزمون‌‌هاي آزمايشي را چقدر موثر مي‌دانيد؟

بزرگترین مزیت آزمون‌های آزمایشی این است که نقاط ضعف داوطلب توسط آزمون‌های آزمایشی مشخص می‌شود. ضمن این که این آزمون‌ها به نوعی سبب تکرار و تثبیت مطالب و درنتیجه تسلط داوطلب بر مباحث می‌شود.

11. علت انتخاب اين موسسه از بين ديگر موسسات چيست؟

گستردگی حوزه فعالیت موسسه و دید هوشمندانه‌ی آن به مشکلات داوطلبان آزمون و ارائه خدمات با کیفیت در راستای رفع این مشکلات، باعث شد تا من مدرسان شریف را انتخاب کنم.

12. توصيه‌اي كه شما به عنوان يك رتبه برتر مي‌توانيد به داوطلبان آزمون دكتري داشته باشيد چيست؟

اولاً سعی کنند عمیق و مفهومی مباحث را مطالعه کنند و درک کاملی از هر مبحث بعد از مطالعه پیدا کنند. همزمان با مطالعه توجه داشته باشند تا نگاه متفاوتی به تست‌ها داشته باشند یعنی بتوانند سرفصل‌های مهم و کم اهمیت‌تر را از هم تفکیک کنند، محاسبات را کامل و با حوصله انجام دهند (نگران زمان نباشند ولی در عین حال مدیریت زمان کنند) و در تست‌های مفهومی تمامی گزینه‌ها را با دقت بخوانند و در پایان سعی کنند سرجلسه آزمون بدون استرس حاضر شوند و با توجه به این که نیاز نیست تمامی تست‌ها را بزنند به تست‌های دشوار توجه نکنند.

13. چه عواملی در موفقيت شما تأثیرگذار بوده است؟

توکل به خدا، داشتن تمرکز بالا و نگرش درست به تست‌ها که با استفاده از کتاب‌های مدرسان شریف حاصل شد.