* اطلاعات ناب و بی نظیر در مورد اینکه:
- چرا باید در آزمون های آزمایشی شرکت کنیم؟!
- چگونه تشخیص دهیم جامعه آماری کدام مؤسسه بالاتر است؟!
- چگونه تشخیص دهیم کیفیت سؤالات کدام مؤسسه مطلوب تر است؟
- چگونه بهترین مؤسسه را برای آزمون های آزمایشی انتخاب کنیم؟

مصاحبه رتبه 1 دکتری مهندسی صنایع سال 96 - محمد فیض آبادی

رتبه 1 دکتری مهندسی صنایع سال 96

1. لطفاً خودتان را به طور كامل معرفي نماييد.

محمد فیض‌آبادی، متولد 1369.

2. نام رشته تحصيلي آزمون دكتري و رتبه قبولي خود را ذكر نماييد.

در رشته صنایع، رتبه1 را کسب کردم.

3. فارغ‌التحصيل از كدام واحد دانشگاهي و در چه سالي هستيد؟

از دانشگاه صنعتی شریف در سال 94 فارغ‌التحصیل شدم.

4. آيا براي اولين بار است در كنكور دكتري شركت كرده‌ايد؟

خیر، یک بار به صورت آزمایشی شرکت کرده بودم و رتبه 53 را کسب کردم.

5. از چه زماني مطالعه براي كنكور را به‌طور جدي آغاز كرديد و تعداد ساعات مطالعه شما به طور ميانگين چقدر بوده است؟

از آبان ماه شروع به مطالعه کردم و میانگین روزی 5 ساعت مطالعه داشتم و روند مطالعه‌ام را تا آخرین روز به صورت پیوسته و با همین ریتم پیش می‌بردم. البته باید اشاره کنم با توجه به این که رتبه 2 کارشناسی ارشد بودم، روی دروس ارشد زمان کمتری گذاشتم چون تقریباً به این دروس مسلط بودم.

6. نحوه آشنايي شما با مؤسسه مدرسان شريف چگونه بوده است؟

من برای کارشناسی ارشد نیز از خدمات مدرسان شریف استفاده کرده بودم.

7. علت ادامه تحصيل خود را بيان فرمائيد.

علاقه‌ام به رشته صنایع.

8. بالاترين درصد در دروس شما، مربوط به كدام درس مي‌باشد؟

دروس تخصصي 72 درصد.

9. آيا از كتب موسسه استفاده كرده‌ايد. ميزان كيفيت و تاثيرگذاري آن‌ها چگونه بوده است؟

بله، کتاب‌های تحقیق در عملیات، آمار و احتمال و زبان انگلیسی دکتری، خیلی عالی و جامع بودند و با وجود این کتاب‌ها به هیچ وجه نیاز به مطالعه سایر منابع حس نمی‌شد و این مزیتی بود که هم باعث صرفه‌جویی در زمان می‌شد و هم اضطرابم را کمتر می‌کرد. یکی دیگر از مزیت‌های این کتب، ارائه تست‌های سال قبل به همراه پاسخ تشریحی آن بود که این نیز برایم بسیار مثمرثمر بود.

10. شركت در آزمون‌‌هاي آزمايشي را چقدر موثر مي‌دانيد؟

شرکت در این آزمون‌ها می‌تواند خیلی مفید باشد، چرا که دانشجو را مقید می‌کند در یک چهارچوب اصولی و برنامه‌ریزی شده پیش رود و از طرفی باعث می‌شود که دانشجو ارزیابی دقیقی از عملکرد خود داشته باشد و برای برطرف کردن نقاط ضعف خود تلاش کند.

11. آیا می‌توانید مقایسه‌ای بین موسسه مدرسان شریف و سایر موسسات داشته باشید؟

مدرسان شریف با توجه به قدمت و تجربه‌اش در عرصه خدمات آموزشی به عنوان یک موسسه معتبر در بین دانشجویان شناخته شده است چرا که با ارائه خدمات مورد نیاز داوطلب، اعم از کلاس‌های آموزشی، کلاس‌های نکته و تست، آزمون‌های آزمایشی و ارائه کتاب‌های با کیفیت، نیاز داوطلب را در هر زمینه‌ای به خوبی برطرف می‌سازد.

12. توصيه‌اي كه شما به عنوان يك رتبه برتر مي‌توانيد به داوطلبان آزمون دكتري داشته باشيد چيست؟

سعی کنند زمان را از دست ندهند و در اولین فرصت شروع به مطالعه کنند و اگر در درس زبان احساس ضعف می‌کنند، مطالعه آن را به صورت جدی‌تر انجام دهند.

13. در صورتي‌كه در آزمون قبول نمي‌شديد چه برنامه‌اي براي سال آينده خود داشتيد؟

دوباره شركت مي‌كردم.

14. چه عواملی در موفقيت شما تأثیرگذار بوده است‌؟

از دوره کارشناسی سعی می‌کردم دروس را به شکل مفهومی بخوانم و همین موضوع باعث قوی شدن پایه درسی‌ام شده. از طرفی در آزمون دکتری با انتخاب درست منابع، خودم را به بالاترین سطح آمادگی رساندم و در جلسه آزمون با اعتماد به نفس کامل حاضر شدم.