* اطلاعات ناب و بی نظیر در مورد اینکه:
- چرا باید در آزمون های آزمایشی شرکت کنیم؟!
- چگونه تشخیص دهیم جامعه آماری کدام مؤسسه بالاتر است؟!
- چگونه تشخیص دهیم کیفیت سؤالات کدام مؤسسه مطلوب تر است؟
- چگونه بهترین مؤسسه را برای آزمون های آزمایشی انتخاب کنیم؟

مصاحبه رتبه 1 دکتری 97 جغرافیا و برنامه‌ریزی روستایی - ثریا روزفراخ

1. لطفاً خودتان را به طور كامل معرفي نماييد.

ثریا روزفراخ، متولد 1369.

2. نام رشته تحصيلي و رتبه قبولي خود را ذكر نماييد.

در رشته جغرافیا و برنامه‌ریزی روستایی، رتبه 1 را کسب نمودم.

3. فارغ‌التحصيل از كدام واحد دانشگاهي و در چه سالي هستيد؟

از دانشگاه اصفهان سال 94 فارغ التحصیل شدم.

4. آيا براي اولين بار است در كنكور دکتری شركت كرده‌ايد؟

خیر، سال‌های قبل هم در کنکور شرکت کرده بودم ولی قبول نشدم و به دلیل علاقه به تحصیل و پیشرفت مجدداً در کنکور شرکت کردم.

5. نحوه آشنايي شما با مؤسسه مدرسان شريف چگونه بوده است؟

تحقیق خودم و معرفی دوستانم.

6. علت ادامه تحصيل خود را بيان فرمائيد.

پیشرفت تحصیلی و بالابردن سطح مهارت و تخصص.

7. تعداد ساعات مطالعه شما به طور ميانگين چقدر بوده است؟

در هفته حدود 50 الی 60 ساعت مطالعه داشتم.

8. بالاترين درصد در دروس شما، مربوط به كدام درس مي‌باشد؟

دروس تخصصی، 55 درصد.

9. آيا از كتب موسسه استفاده كرده‌ايد. ميزان كيفيت و تاثيرگذاري آن‌ها چگونه بوده است؟

بله، کتاب‌های مدرسان شریف از کیفیت و جامعیت مطلوبی برخوردارند بطوریکه در ابتدای هر بخش درسنامه کاملی به داوطلب ارائه می‌شود و سپس در انتهای هر بخش مثال‌ و تست‌های تألیفی و همچنین تست‌های کنکور در چند سال اخیر قرار داده شده که در تفهیم بهتر آن مباحث بسیار کمک کننده می‌باشد و باعث بالابردن تمرکز و تسلط داوطلب می‌گردد.

10. آیا در آزمون‌های آزمایشی مدرسان شریف شرکت کردید؟ شركت در آزمون‌‌هاي آزمايشي را چقدر موثر مي‌دانيد؟

بله، از مزایای شرکت در آزمون‌های آزمایشی، آشنایی با سوالات جدید و قرارگیری در موقعیت و شرایطی مشابه آزمون اصلی دکتری می‌باشد که تمامی این موارد به کاهش استرس و آمادگی بیشتر داوطلب در روز کنکور کمک می‌نماید، همچنین باعث می‌شود تا نقاط ضعف و قوت داوطلب با شرکت در این آزمون‌ها مشخص شده و داوطلب در هر مرحله از آزمون‌ها برای برطرف کردن نقاط ضعف خود تلاش کند، ضمن اینکه آزمون‌ها به نوعی سبب تکرار و تثبیت مطالب در ذهن داوطلب می‌شود تا در روز کنکور بهترین نتیجه حاصل شود البته این نکته را هم باید بیان کنم که سطح سوالات این آزمون‌ها بسیار نزدیک و منطبق بر سوالات آزمون اصلی دکتری بود.

11. علت انتخاب اين موسسه از بين ديگر موسسات چيست؟

کتاب‌های کامل و با کیفیت، سوالات خوب آزمون‌های آزمایشی و همچنین سابقه درخشان موسسه مدرسان شریف.

12. در صورتي‌كه در آزمون قبول نمي‌شديد چه برنامه‌اي براي سال آينده خود داشتيد؟

بازهم در کنکور شرکت می‌کردم و دوباره از خدمات مدرسان شریف استفاده می‌کردم.

13. چه عواملی در موفقيت شما تاثیرگذار بوده است؟

حمایت‌های خانواده‌ام، تلاش و پشتکار زیاد خودم وکتاب‌ها و آزمون‌های آزمایشی مدرسان شریف.

14. شما به عنوان رتبه برتر آزمون دکتری چه توصیه‌های کلیدی را به داوطلبان پیشنهاد می‌کنید؟

داوطلبان باید با روش‌های صحیح، مطالعه کنند و حتماً خلاصه نویسی را در برنامه مطالعاتی خود قرار دهند، ضمناً تلاش زیادی کنند و تغذیه مناسبی هم در طول زمان مطالعه داشته باشند و از همه مهم‌تر تسلط خود را در تست زنی افزایش و شرکت در آزمون‌های آزمایشی مدرسان شریف را حتماً در برنامه خود قرار دهند.