* اطلاعات ناب و بی نظیر در مورد اینکه:
- چرا باید در آزمون های آزمایشی شرکت کنیم؟!
- چگونه تشخیص دهیم جامعه آماری کدام مؤسسه بالاتر است؟!
- چگونه تشخیص دهیم کیفیت سؤالات کدام مؤسسه مطلوب تر است؟
- چگونه بهترین مؤسسه را برای آزمون های آزمایشی انتخاب کنیم؟

مصاحبه رتبه 1 دکتری 97 شیمی کاربردی - کمیل کهنسال

1. لطفاً خودتان را به طور كامل معرفي نماييد.

کمیل کهنسال سادات محله، متولد 1373.

2. نام رشته تحصيلي و رتبه قبولي خود را ذكر نماييد.

در رشته شیمی کاربردی، رتبه 1 را کسب نمودم.

3. فارغ‌التحصيل از كدام واحد دانشگاهي و در چه سالي هستيد؟

در شهریورماه سال 97 از دانشگاه تهران فارغ التحصیل خواهم شد.

4. آيا براي اولين بار است در كنكور دکتری شركت كرده‌ايد؟

بله، برای اولین بار است.

5. از چه زماني مطالعه براي كنكور را به‌طور جدي آغاز كرديد و تعداد ساعات مطالعه شما به طور ميانگين چقدر بوده است؟

از دی ماه مطالعه‌ام را شروع کردم و روزانه 3 ساعت مطالعه داشتم.

6. نحوه آشنايي شما با مؤسسه مدرسان شريف چگونه بوده است؟

در سال 95 برای شرکت در کنکور کارشناسی ارشد از کتاب‌های آموزشی و آزمون‌های آزمایشی مدرسان شریف استفاده کرده بودم و رتبه سه آزمون کارشناسی ارشد همان سال نیز شدم.

7. علت ادامه تحصيل خود را بيان فرمائيد.

کسب مدارج علمی بالاتر.

8. بالاترين درصد در دروس شما، مربوط به كدام درس مي‌باشد؟

دروس تخصصی ، 62 درصد.

9. آيا از كتب موسسه استفاده كرده‌ايد. ميزان كيفيت و تاثيرگذاري آن‌ها چگونه بوده است؟

بله، کتاب‌های مدرسان شریف هم درسنامه کاملی داشتند و هم آموزش بسیار روانی، در کنار این موارد تمامی تست‌های کنکور در چند سال اخیر و همچنین تست‌های تألیفی زیادی هم در داخل این کتاب‌ها بود که برای مطالعه و آزمون دکتری به طور کامل کفایت می‌کند، به خصوص کتاب استعداد تحصیلی مدرسان شریف که بهترین کتاب برای این درس در بازار می‌باشد؛ همچنین من در مقطع کارشناسی ارشد نیز از کتاب‌های مدرسان شریف استفاده کرده بودم و کمک زیادی این کتب به موفقیت من کرده بود.

10. آیا در آزمون‌های آزمایشی مدرسان شریف شرکت کردید؟ شركت در آزمون‌‌هاي آزمايشي را چقدر موثر مي‌دانيد؟

بله، باتوجه به اینکه تجربه‌ی شرکت در آزمون‌های آزمایشی مدرسان شریف در مقطع ارشد را داشتم به همین خاطر شناخت کاملی نیز از سبک و کیفیت برگزاری این آزمون‌های آزمایشی پیدا کرده بودم و در هر مرحله از آزمون‌ها با پی بردن به نقاط ضعفم و رفع آن‌ها، سعی می‌کردم روند بهتری را در آزمون مرحله بعد داشته باشم و همچنین با شرکت در این آزمون‌ها مدیریت زمان در پاسخگویی به سوالات مقطع دکتری را که با ارشد متفاوت بود به خوبی یاد گرفتم و بر استرس‌ اولیه‌ای که داشتم، غلبه کردم و به کلیه‌ی داوطلبان نیز برای محک زدن خود قبل از آزمون اصلی، شرکت در این آزمون‌ها را توصیه می‌نمایم.

11. علت انتخاب اين موسسه از بين ديگر موسسات چيست؟

جامعه آماری بالا.

12. در صورتي‌كه در آزمون قبول نمي‌شديد چه برنامه‌اي براي سال آينده خود داشتيد؟

احتمالاً دیگر در کنکور دکتری شرکت نمی‌کردم.

13. چه عواملی در موفقيت شما تاثیرگذار بوده است؟

توکل به خدا، تلاش و پشتکار زیاد و انتخاب مسیر درست برای موفقیت.