* اطلاعات ناب و بی نظیر در مورد اینکه:
- چرا باید در آزمون های آزمایشی شرکت کنیم؟!
- چگونه تشخیص دهیم جامعه آماری کدام مؤسسه بالاتر است؟!
- چگونه تشخیص دهیم کیفیت سؤالات کدام مؤسسه مطلوب تر است؟
- چگونه بهترین مؤسسه را برای آزمون های آزمایشی انتخاب کنیم؟

مصاحبه رتبه 1 دکتری 97 مدیریت ورزشی - سعید فرضعلی

1. لطفاً خودتان را به طور كامل معرفي نماييد.

سعید فرضعلی، متولد 1370.

2. نام رشته تحصيلي و رتبه قبولي خود را ذكر نماييد.

در رشته تربیت بدنی گرایش مدیریت ورزشی، رتبه 1 را کسب نمودم.

3. فارغ‌التحصيل از كدام واحد دانشگاهي و در چه سالي هستيد؟

شهریورماه سال 97 از دانشگاه تهران فارغ التحصیل خواهم شد.

4. آيا براي اولين بار است در كنكور دکتری شركت كرده‌ايد؟

بله، اولین بار بود.

5. نحوه آشنايي شما با مؤسسه مدرسان شريف چگونه بوده است؟

از طریق کتاب‌های موسسه مدرسان شریف.

6. علت ادامه تحصيل خود را بيان فرمائيد.

علاقه به تحصیل در رشته مورد علاقه‌ام.

7. تعداد ساعات مطالعه شما به طور ميانگين چقدر بوده است؟

روزانه حدود 5 ساعت مطالعه داشتم.

8. بالاترين درصد در دروس شما، مربوط به كدام درس مي‌باشد؟

دروس تخصصی ، 75 درصد.

9. آيا از كتب موسسه استفاده كرده‌ايد. ميزان كيفيت و تاثيرگذاري آن‌ها چگونه بوده است؟

بله، کتاب‌های مدرسان شریف از منابع اصلی آزمون دکتری در این رشته جمع آوری شده بود و به دلیل حذف مطالب اضافه و غیرضروری، باعث شد تا فقط بر روی همین سرفصل‌ها متمرکز شوم که کمک زیادی نیز به من بابت یادگیری بیشتر مباحث و تسلط روی آنها کرد، از نکات مثبت دیگر این کتاب‌ها می‌توانم به این نکته اشاره کنم که سوالات کنکور دکتری در چند سال اخیر و همچنین سوالات تألیفی بسیار زیادی در داخل کتب و انتهای هر فصل قرار داشت که از این حیث نیز داوطلب را به طور کامل برای کنکور دکتری آماده می‌کرد.

10. آیا در آزمون‌های آزمایشی مدرسان شریف شرکت کردید؟ شركت در آزمون‌‌هاي آزمايشي را چقدر موثر مي‌دانيد؟

بله من در 4 مرحله آزمون آزمایشی مدرسان شریف در مقطع دکتری شرکت کردم و توانستم در هر مرحله از آزمون‌ها عملکرد خودم را در مقایسه با سایر داوطلبان بسنجم. سطح سوالات آزمون‌ها نیز کاملاً با سوالات کنکور اصلی مطابقت داشت و همین موضوع موجب شد که در جلسه اصلی آزمون دکتری، احساس حضور در یکی از مراحل آزمون‌های آزمایشی موسسه را داشته باشم و بدون استرس به سوالات پاسخ دهم.

11. علت انتخاب اين موسسه از بين ديگر موسسات چيست؟

بسته‌های آموزشی بسیار خوب و باکیفیت و آزمون‌های آزمایشی منظم با جامعه آماری بالا.

12. در صورتي‌كه در آزمون قبول نمي‌شديد چه برنامه‌اي براي سال آينده خود داشتيد؟

احتمالاً وارد بازار کار می‌شدم ولی اگر قصد شرکت مجدد در کنکور را داشته باشم، بازهم از خدمات آموزشی مدرسان شریف استفاده می‌نمایم.

13. چه عواملی در موفقيت شما تاثیرگذار بوده است؟

تلاش و پشتکار زیادی که از دوران مطالعه در مقطع کارشناسی داشتم و همچنین اعتماد به نفس و آرامشی که توکل به خدا به من می‌داد.

14. شما به عنوان رتبه برتر آزمون دکتری چه توصیه‌های کلیدی را به داوطلبان پیشنهاد می‌کنید؟

با برنامه‌ریزی دقیق شروع به مطالعه کنند و با دقت و تمرکز بیشتری دروس تخصصی را مطالعه کنند چون این دروس دارای ضریب 4 می‌باشند، همچنین به درس زبان نیز اهمیت بدهند و حتماً آن را مطالعه کنند زیرا در فرآیند مصاحبه نیز زبان تأثیر زیادی دارد.