* اطلاعات ناب و بی نظیر در مورد اینکه:
- چرا باید در آزمون های آزمایشی شرکت کنیم؟!
- چگونه تشخیص دهیم جامعه آماری کدام مؤسسه بالاتر است؟!
- چگونه تشخیص دهیم کیفیت سؤالات کدام مؤسسه مطلوب تر است؟
- چگونه بهترین مؤسسه را برای آزمون های آزمایشی انتخاب کنیم؟

مصاحبه رتبه 1 کارشناسی ارشد 97 مدیریت دولتی - علیرضا اشراقی

1. لطفاً خودتان را به طور كامل معرفي نماييد.

علیرضا اشراقی متولد سال 1372.

2. نام رشته تحصيلي و رتبه قبولي خود را ذكر نماييد.

در مجموعه مدیریت گرایش‌‌های مدیریت دولتی، مدیریت بحران، مدیریت سازمان‌های دولتی و سیاستگذاری علم و فناوری رتبه1 را به دست آوردم.

3. فارغ‌التحصيل از كدام واحد دانشگاهي و در چه سالي هستيد؟

از دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف در شهریورماه 97 فارغ التحصیل خواهم شد.

4. آيا براي اولين بار است در كنكور ارشد شركت كرده‌ايد؟

خیر، سال گذشته نیز در کنکور شرکت کرده بودم و به دلیل عدم مطالعه کافی رتبه خوبی کسب نکردم.

5. تعداد ساعات مطالعه شما به طور ميانگين چقدر بوده است؟

در روز حدود 4 ساعت مطالعه داشتم.

6. نحوه آشنايي شما با مؤسسه مدرسان شريف چگونه بوده است؟

از طریق دوستانم در دانشگاه با موسسه آشنا شدم و بسته کامل کتاب‌های آموزشی و آزمون‌های آزمایشی مدرسان شریف را ثبت نام کردم.

7. علت ادامه تحصيل خود را بيان فرمائيد.

پیشرفت شغلی و علاقه به حوزه مدیریت.

8. بالاترين درصد در دروس شما، مربوط به كدام درس مي‌باشد؟

اصول و مبانی مدیریت از دیدگاه اسلام، 62/22 درصد.

9. آيا از كتب موسسه استفاده كرده‌ايد. ميزان كيفيت و تاثيرگذاري آن‌ها چگونه بوده است؟

بله من تمامی کتاب‌های مدرسان شریف را در قالب بسته آموزشی تهیه کرده بودم و صرفاً مطالعه خودم را بر روی این کتب متمرکز کردم و توانستم با یک برنامه ریزی مناسب در دروس ضریب بالا نتیجه دلخواهم را به وسیله همین کتب بدست بیاورم.

10. آیا در آزمون‌های آزمایشی مدرسان شریف شرکت کردید؟ شركت در آزمون‌‌هاي آزمايشي را چقدر موثر مي‌دانيد؟

بله آزمون‌های آزمایشی مدرسان شریف به دلیل سوالات خوب و جامعه آماری بالا نقش به سزایی در قبولی و کسب رتبه یک برای من داشت و شرکت در این آزمون‌ها را به کلیه داوطلبان این رشته، به خصوص افرادی که رشته کارشناسی متفاوتی هم داشتند توصیه می‌نمایم.

11. علت انتخاب اين موسسه از بين ديگر موسسات چيست؟

کتاب‌های کامل پس از مقایسه با سایر کتب موجود در بازار و همچنین جامعه آماری بالا، دلایل انتخاب موسسه مدرسان شریف برای من بود.

12. آیا می‌توانید مقایسه‌ای بین مدرسان شریف و دیگر موسسات داشته باشید؟

طبق تحقیقی که داشتم اغلب داوطلبان کارشناسی ارشد و دکتری از خدمات مدرسان شریف استفاده می‌کنند و به همین دلیل جایگاه بهتر و بالاتری در بین موسسات دارد.

13. در صورتي‌كه در آزمون قبول نمي‌شديد چه برنامه‌اي براي سال آينده خود داشتيد؟

اصلاً به این موضوع فکر نکردم، شاید دیگر در کنکور شرکت نمی‌کردم.

14. چه عواملی در موفقيت شما تاثیرگذار بوده است؟

کمک خداوند و خانواده، تلاش زیاد، مشاوره گرفتن از رتبه‌های برتر این رشته و همچنین استفاده از کتاب‌های خوب مدرسان شریف.