* اطلاعات ناب و بی نظیر در مورد اینکه:
- چرا باید در آزمون های آزمایشی شرکت کنیم؟!
- چگونه تشخیص دهیم جامعه آماری کدام مؤسسه بالاتر است؟!
- چگونه تشخیص دهیم کیفیت سؤالات کدام مؤسسه مطلوب تر است؟
- چگونه بهترین مؤسسه را برای آزمون های آزمایشی انتخاب کنیم؟

مصاحبه رتبه 1 کارشناسی ارشد 97 MBA - بهزاد بهروش

1. لطفاً خودتان را به طور كامل معرفي نماييد.

بهراد بهروش ، متولد سال 1374.

2. نام رشته تحصيلي و رتبه قبولي خود را ذكر نماييد.

در رشته MBA، رتبه1 را به دست آوردم.

3. فارغ‌التحصيل از كدام واحد دانشگاهي و در چه سالي هستيد؟

از دانشگاه صنعتی شریف در رشته مهندسی نفت در سال 96 فارغ‌التحصیل شدم.

4. آيا براي اولين بار است در كنكور ارشد شركت كرده‌ايد؟

خیر، من سه بار در کنکور ارشد شرکت کردم، بار اول به طور آزمایشی در رشته مهندسی نفت شرکت کردم و رتبه 39 را کسب کردم، همچنین در سال آخر تحصیلم نیز مجدداً در کنکور مهندسی نفت شرکت کردم و رتبه 41 مهندسی نفت را بدست آوردم اما انتخاب رشته نکردم و در سال سوم نیز در رشته MBA شرکت کردم.

5. تعداد ساعات مطالعه شما به طور ميانگين چقدر بوده است؟

هر روز حدود 7 ساعت مطالعه داشتم اما در برخی روزها ساعات مطالعه‌ام به 14 ساعت هم می‌رسید و در برخی روزها هم اصلاً مطالعه‌ای نداشتم.

6. نحوه آشنايي شما با مؤسسه مدرسان شريف چگونه بوده است؟

از قبل بخاطر منابع خوب مدرسان شریف با این موسسه آشنا بودم و یکی از دوستانم نیز مدرسان شریف را به من پیشنهاد داد.

7. علت ادامه تحصيل خود را بيان فرمائيد.

به دلایل زیادی تمایل داشتم از رشته مهندسی نفت جدا شوم و باتوجه به قابلیت‌ها و فرصت‌هایی که در رشته MBA وجود داشت، تصمیم گرفتم این رشته را برای ادامه تحصیل در مقطع بالاتر انتخاب نمایم.

8. بالاترين درصد در دروس شما، مربوط به كدام درس مي‌باشد؟ نقش کتاب‌های مدرسان شریف در این موفقیت چگونه بوده است؟

ریاضیات عمومی، 92/22 درصد. تست‌ها و مثال‌های تألیفی بی نظیر کتاب ریاضی عمومی 1و2 مدرسان شریف باعث شده بود تا من قادر به پاسخگویی به همه نوع سوال در این درس باشم به خصوص در ریاضی عمومی 2 که سطح سؤالات آن عیناً مشابه سوالات کنکور بود و کمک زیادی به موفقیت من کرد.

9. دانشجوی کدام دوره یا کدام ترم موسسه مدرسان شریف بوده‌اید؟

در مهرماه بسته آموزشی مدرسان شریف را تهیه کردم و در تمامی آزمون‌های موسسه هم ثبت نام کردم.

10. آيا از كتاب‌های GMAT و 50 روز، 50 آزمون GMATمدرسان شریف استفاده كرده‌ايد. ميزان كيفيت و تاثيرگذاري آن‌ها چگونه بوده است؟

بله. در مورد کتاب GMAT مدرسان شریف می‌توانم بگویم که اولاً مبحث به مبحث تمامی مطالب را آموزش داده است و از آن مهمتر درسنامه بسیار روان و خوب این کتاب است که با خواندن آن به راحتی توانستم مطالب این درس را که از قبل با آن نا آشنا بودم، فراگیرم به گونه‌ای که این درس برایم بسیار شیرین و لذت بخش شده بود و انگیزه زیادی به مطالعه‌ام می‌داد.دوماً حجم خوب و همچنین تست‌های طبقه‌بندی شده‌ این کتاب که بیشتر آن‌ها تألیفی بودند، بسیار کامل و جامع بود و تمامی سوالات کنکور چند سال اخیر نیز به طور کامل در داخل این کتاب گنجانده شده بود و علاوه بر این، پاسخنامه کاملاً تشریحی و روان آن باعث شد تا مطالب را به طور کامل متوجه شوم و روی آن تسلط پیدا کنم. در ماه‌های پایانی نیز از کتاب 50روز، 50 آزمون GMAT مدرسان شریف هم استفاده کردم که بخاطر تست‌‌های تألیفی زیادی که در آن وجود داشت کاملاً قدم به قدم آماده کنکور شدم.

11. آیا در آزمون‌های آزمایشی مدرسان شریف شرکت کردید؟ شركت در آزمون‌‌هاي آزمايشي را چقدر موثر مي‌دانيد؟

بله، من در تمامی آزمون‌های آزمایشی مدرسان شریف شرکت کرده بودم. اولین قدم برای اینکه فرد آماده کنکور شود شرکت در آزمون‌های آزمایشی است، تا شرایط محیطی را با کنکور شبیه‌سازی کند، در قدم دوم هم سطح معلومات خود را نسبت به دیگران بسنجد و نقاط ضعف و قوت خود را بهتر بشناسد، در قدم سوم نیز باید خود را با شرایط آزمون اصلی و محیط آزمون سازگار کند زیرا شرایط سنجش در منزل با محیط آزمون و در رقابت با دیگران بسیار متفاوت است و سرنوشت هر داوطلبی به همین موارد در آزمون‌های آزمایشی وابسته است. بخش جالبی که در کنار همه خدمات آزمون‌های آزمایشی مدرسان شریف به من کمک کرد، نشان دادن درصد‌ها و کارنامه‌های رتبه‌های برتر بعد از هر آزمون بود که این خود باعث انگیزه زیاد من شد تا بتوانم دروس ضعیفم را تقویت کنم و در نهایت در روز کنکور بهترین شرایط را داشته باشم و رتبه 1 را کسب نمایم.

12. آیا از آزمون‌های آزمایشی و خدمات موسسات دیگر هم استفاده نموده‌اید؟

خیر، بسته‌های آموزشی، آزمون‌های آزمایشی و از همه مهمتر مشاوره مدرسان شریف کاملاً برای من کافی بود و نیازی به منابع و خدمات سایر موسسات احساس نکردم.

13. تاثیر برنامه‌ریزی و مشاوره تحصیلی مدرسان شریف در موفقیت شما چگونه بوده است؟

مهمترین بخش موفقیت من برنامه‌ریزی و استفاده از مشاوره مدرسان شریف بود، زیرا با این برنامه‌ریزی و مشاوره صحیح توانستم، تراز خودم را در هر مرحله از آزمون‌های آزمایشی افزایش داده و در نهایت در کنکور کارشناسی ارشد به بیشترین حد ممکن جهت کسب رتبه یک برسانم که باتوجه به روحیات خودم که نیاز به مشاوره و مدیر برنامه داشتم این عامل در موفقیت من نقش بسیار موثری داشت.

14. علت انتخاب اين موسسه از بين ديگر موسسات چيست؟

جامعه آماری بالا و همچنین توصیه دوستانم که قبلاً از خدمات مدرسان شریف استفاده کرده بودند و نتیجه خوبی هم کسب کرده بودند.

15. چه عواملی در موفقيت شما تاثیرگذار بوده است؟

داشتن هدف، برنامه‌ریزی و اینکه از ابتدا باور داشتم که رتبه یک این رشته خواهم شد و تلاش زیادی هم برای کسب این رتبه کردم و دوس داشتم مجدداً در دانشگاه صنعتی شریف تحصیل خود را ادامه دهم.