* اطلاعات ناب و بی نظیر در مورد اینکه:
- چرا باید در آزمون های آزمایشی شرکت کنیم؟!
- چگونه تشخیص دهیم جامعه آماری کدام مؤسسه بالاتر است؟!
- چگونه تشخیص دهیم کیفیت سؤالات کدام مؤسسه مطلوب تر است؟
- چگونه بهترین مؤسسه را برای آزمون های آزمایشی انتخاب کنیم؟

مصاحبه رتبه 1 کارشناسی ارشد MBA سال 95 - علیرضا آقایی شهربابکی

8 نفر از 10 نفر اول آزمون کارشناسی ارشد MBA سال 95:
رتبه 1 (علیرضا آقایی شهربابکی)، رتبه 2 (یوسف جعفرنیا)، رتبه 3 (ارشیا فرزام فر)، رتبه 4 (پویا فولاد)، رتبه 5 (حسن بندبنی)، رتبه 6 (سینا مؤمنی)، رتبه 8 (بانی امین نژاد) و رتبه 10 (مجتبی محمدی)

6 نفر از 10 نفر اول آزمون کارشناسی ارشد MBA سال 94:
رتبه 1 (نازنین یوسفی)، رتبه 2 (نیلوفر زنگی آبادی)، رتبه 3 (امیر شیدایی)، رتبه 6 (علیرضا رضوی)، رتبه 9 (علیرضا اکبری احمدآبادی) و رتبه 10 (سید هادی علوی ارجاسی)

نشان می دهد مدرسان شریف با فاصلۀ بسیار قدرت بلامنازع در رشته MBA می باشد و همۀ داوطلبان خوب و قوی، این مؤسسه را انتخاب می نمایند.

جهت مشاهده ویدئوی مربوط به مصاحبه آقای علیرضا آقایی شهربابکی برروی تصویر زیر کلیک کنید:

رتبه یک MBA سال 95

1. لطفاً خودتان را به طور كامل معرفي نماييد.

علیرضا آقایی شهربابکی متولد 1372.

2. نام رشته تحصيلي آزمون كارشناسي ارشد و همچنين رتبه قبولي خود را ذكر نماييد.

رشته MBA، رتبه1

3. فارغ‌التحصيل از کدام واحد دانشگاهی و در چه سالي هستيد؟

از دانشگاه صنعتی شریف در سال 95 فارغ‌التحصيل شدم.

4. آيا براي اولين بار است در كنكور ارشد شركت كرده‌ايد؟

بله، اولین بار بود که شرکت می‌کردم.

5. تعداد ساعات مطالعه شما به طور ميانگين چقدر بوده است؟مشاورین موسسه چقدر به شما در کسب این رتبه کمک کردند؟

اوایل که شروع کردم به طور میانگین روزی 1/5 الی 2 ساعت مطالعه داشتم اما از بهمن ماه به شکل جدی‌تری و با روزی 3 ساعت مطالعه‌ام را ادامه دادم و از عید نوروز ساعت مطالعه‌ام را به 8 الی 9 ساعت در روز افزایش دادم. طی این مدت مشاورین موسسه کمک شایانی به من کردند به خصوص در مواقعی که ناامید می‌شدم و احساس می‌کردم نتیجه خوبی نمی‌گیرم.

6. نحوه آشنايي شما با مؤسسه مدرسان شريف چگونه بوده است؟

از طریق دانشگاه و دوستانم که سال قبل از خدمات مدرسان شریف استفاده کرده بودند.

7. نظرتان در مورد کتاب ریاضی 1 و 2 مدرسان شریف چیست؟

کتاب‌های‌ ریاضی 1 و 2 واقعاً خوب بوند، تنوع و سطح سوالات‌ در این کتاب‌ها‌ بسیار بالا بود طوری که همه‌ی ایده‌هایی را که ممکن است یک طراح برای طرح سوال مد نظر داشته باشد را پوشش داده بود. حجم کتاب‌ها و تعداد تست‌ها معقول بود و تعامل نویسنده و دانشجو در کتاب‌‌ها به خوبی شکل گرفته بود. همچنین میکروطبقه‌بندی بودن سرفصل‌های کتاب باعث شده بود به راحتی به هر مبحثی دسترسی داشته باشم. در مجموع باید بگویم که تست‌های کتاب‌های مدرسان شریف باعث شد در هیچ آزمونی به هیچ وجه شوکه نشوم.

8. آيا از كتب موسسه استفاده كرده‌ايد؟ ميزان كيفيت و تاثيرگذاري آن‌ها چگونه بوده است؟ (GMAT و زبان تخصصی)

بله؛ کتاب GMAT خیلی خوب بود به ویژه در بخش استدلال منطقی درسنامه کتاب روند خیلی خوبی را طی می‌کرد و این دید را به دانشجو می‌داد که چه چیزی برای طراحان سوال در این درس حائز اهمیت است و مواردی را که ممکن است برای دانشجو چالش ایجاد کند، مشخص می‌کرد و مزیت دیگر این کتاب، تست‌های طبقه‌بندی شده‌ی قوی بود. کتاب زبان تخصصی مثال‌های خیلی خوبی داشت و من هنگام خلاصه‌برداری از همان مثال‌ها استفاده می‌کردم و تست‌های تألیفی این کتاب به خصوص در بخش گرامر کمک زیادی به من کرد. البته لازمه که اشاره کنم کتاب بانک تست GMAT (50 روز، 50 آزمون) نیز شامل آزمون‌‌های بسیار استانداردی بود که بسیار نزدیک و شبیه به کنکور بود.

9. آیا از آزمون‌های آزمایشی موسسه استفاده نموده‌اید؟ میزان تطابق آن‌ها با سوالات کنکور چگونه بوده است؟

بله؛ مهمترین دلیل خوب بودن آزمون‌های مدرسان شریف، شناخت عمیقی است که طراحان این آزمون‌‌ها از آزمون اصلی MBA دارند و دقیقاً می‌دانند که هر دانشجو قرار است با چه چالش‌هایی مواجه شوند. استاندارد بودن سوالات و بعضاً مشابهت و تطابق کامل سوالات آزمون‌های آزمایشی مدرسان شریف با آزمون اصلی از نقات قوت این آزمون‌‌ها است.

10. كدام ويژگي، موسسه مدرسان شريف را از ديگر موسسات متمايز مي‌كند؟

شناخت عمیق موسسه از کنکور کارشناسی ارشد MBA و ارائه خدمات در این زمینه.

11. علت انتخاب اين موسسه از بين ديگر موسسات چيست؟

تعداد رتبه‌های برتری که طی چند سال اخیر در رشته MBA از این موسسه بوده‌اند.

12. عوامل مؤثر در موفقيت شما كدام موارد بوده است؟

توکل به خدا، انگیزه قوی، پشتکار و خدمات مدرسان شریف نظیر برنامه‌ریزی، مشاوره، استفاده از کتاب‌ها و شرکت در آزمون‌های آزمایشی.

13. حرف آخر:

پکیج مدرسان شریف که شامل مشاوره، کتاب و آزمون‌های آزمایشی بود، نقش بسزایی در دستیابی من در کسب این رتبه داشت و از همه عوامل سپاس‌گذارم. همچنین حمایت‌های خانواده و شرایطی را که برای من مهیا نمودند، بسیار جای تقدیر دارد.