* اطلاعات ناب و بی نظیر در مورد اینکه:
- چرا باید در آزمون های آزمایشی شرکت کنیم؟!
- چگونه تشخیص دهیم جامعه آماری کدام مؤسسه بالاتر است؟!
- چگونه تشخیص دهیم کیفیت سؤالات کدام مؤسسه مطلوب تر است؟
- چگونه بهترین مؤسسه را برای آزمون های آزمایشی انتخاب کنیم؟

مصاحبه رتبه 2 کارشناسی ارشد 97 حقوق بین الملل - سید محسن حسینی

1. لطفاً خودتان را به طور كامل معرفي نماييد.

سیدمحسن حسینی، متولد 1374.

2. نام رشته تحصيلي و رتبه قبولي خود را ذكر نماييد.

در مجموعه حقوق در گرایش حقوق بین الملل رتبه 2 و در گرایش حقوق ارتباطات، رتبه 9 را کسب نمودم.

3. فارغ‌التحصيل از كدام واحد دانشگاهي و در چه سالي هستيد؟

سال 96 از دانشگاه پیام نور شهرستان آباده در رشته حقوق فارغ التحصیل شدم.

4. آيا براي اولين بار است در كنكور ارشد شركت كرده‌ايد؟

بله.

5. از چه زماني مطالعه براي كنكور را به‌طور جدي آغاز كرديد و تعداد ساعات مطالعه شما به طور ميانگين چقدر بوده است؟

از مهر‌ماه شروع کردم، سه ماه اول 5 الی 6 ساعت در روز مطالعه داشتم، سه ماهه دوم 7 الی 8 ساعت در روز و ماه آخر هم حدود 10 ساعت در روز مطالعه داشتم.

6. نحوه آشنايي شما با مؤسسه مدرسان شريف چگونه بوده است؟

از طریق دوستان و آشنایان و همچنین بنر‌ها و برنامه‌های تبلیغاتی مدرسان شریف.

7. علت ادامه تحصيل خود را بيان فرمائيد.

جذابیت رشته حقوق بین الملل برای من و علاقه به تحصیل و علم آموزی در دانشگاه‌های سطح بالای کشور.

8. بالاترين درصد در دروس شما، مربوط به كدام درس مي‌باشد؟

حقوق بین الملل خصوصی، 80 درصد.

9. آيا از كتب موسسه استفاده كرده‌ايد. ميزان كيفيت و تاثيرگذاري آن‌ها چگونه بوده است؟

بله، من از کتاب مجموعه سوالات کنکور کارشناسی ارشد مدرسان شریف در رشته‌ی حقوق بین الملل بسیار بهره بردم زیرا تمامی سوالات آزمون کارشناسی ارشد در چند سال اخیر به طور کامل داخل این کتاب قرار داشت و از آن مهم‌تر پاسخ‌های تشریحی و کاملی بود که به هر سوال داده شده بود و باعث تسلط بیشتر من بر روی مباحثی که مطالعه کرده بودم می‌شد.

10. آیا در آزمون‌های آزمایشی مدرسان شریف شرکت کردید؟ شركت در آزمون‌‌هاي آزمايشي را چقدر موثر مي‌دانيد؟

بله، شرکت در آزمون‌های آزمایشی فاکتور بسیار مهمی برای موفقیت در آزمون اصلی کارشناسی ارشد است و وقتی داوطلب خود را در شرایط آزمونی قرار داده و میزان دانسته‌های خود را می‌سنجد، به نقاط قوت و ضعف خود پی برده و سعی در بر طرف نمودن نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت خود خواهد نمود؛ همچنین تجربه من در آزمون‌های آزمایشی مدرسان شریف این بود که رتبه اکتسابی در این آزمون‌ها بسیار نزدیک و مشابه به رتبه اکتسابی در آزمون اصلی است که نشان دهنده کیفیت بالای این آزمون‌ها می‌باشد.

11. علت انتخاب اين موسسه از بين ديگر موسسات چيست؟

جامعه آماری بالا، استاندارد بودن سوالات، توصیه دوستان و آشنایان موفقم که قبلاً از خدمات مدرسان شریف استفاده کرده بودند.

12. در صورتي‌كه در آزمون قبول نمي‌شديد چه برنامه‌اي براي سال آينده خود داشتيد؟

من به دلیل توکل به خدا و تلاش نسبتاً کافی و کسب رتبه‌های تک رقمی در آزمون‌های آزمایشی مدرسان شریف، ایمان راسخی به موفقیت در کنکور اصلی داشتم ولی در حالت کلی در صورت عدم قبولی بالاجبار به خدمت مقدس سربازی اعزام می‌شدم.

13. چه عواملی در موفقيت شما تاثیرگذار بوده است؟

در درجه اول توکل به خدا و بعد مطالعه هدف‌دار با برنامه‌ریزی صحیح و ایمان به روشی که برای مطالعه داشتم تا به هدفم برسم.