* اطلاعات ناب و بی نظیر در مورد اینکه:
- چرا باید در آزمون های آزمایشی شرکت کنیم؟!
- چگونه تشخیص دهیم جامعه آماری کدام مؤسسه بالاتر است؟!
- چگونه تشخیص دهیم کیفیت سؤالات کدام مؤسسه مطلوب تر است؟
- چگونه بهترین مؤسسه را برای آزمون های آزمایشی انتخاب کنیم؟

مصاحبه رتبه 2 کارشناسی ارشد 97 حقوق تجاری اقتصادی - محبوبه السادات حسینی

1. لطفاً خودتان را به طور كامل معرفي نماييد.

محبوبه سادات حسینی، متولد ۱۳۷۳.

2. نام رشته تحصيلي و رتبه قبولي خود را ذكر نماييد.

در رشته حقوق گرايش حقوق تجاری اقتصادی بین المللی، رتبه ۲ را کسب کردم.

3. فارغ‌التحصيل از كدام واحد دانشگاهي و در چه سالي هستيد؟

سال 1395 از دانشگاه تهران در رشته‌ی حقوق فارغ التحصیل شدم.

4. آيا براي اولين بار است در كنكور ارشد شركت كرده‌ايد؟

خیر، من دو بار در کنکور کارشناسی ارشد شرکت کردم. یک بار در گرایش حقوق خصوصی که بنا بر اتفاقاتی رتبه‌ی مورد نظرم را کسب نکردم و بار دوم در گرایش حقوق تجاری اقتصادی بین المللی (که علاقه و تمایل بیشتری هم به آن داشتم) شرکت کردم.

5. از چه زماني مطالعه براي كنكور را به‌طور جدي آغاز كرديد و تعداد ساعات مطالعه شما به طور ميانگين چقدر بوده است؟

من یک سال برای گرایش حقوق خصوصی حدوداً روزانه 10 ساعت مطالعه می‌کردم و تسلطم بر مباحث این امکان را به من داد تا برای سال دوم برای گرایش تجاری اقتصادی دیرتر مطالعه‌ام را شروع کنم و در بازه‌ی زمانی کمتری به نتیجه برسم، در واقع من برای گرایش تجاری اقتصادی بین المللی از آذرماه با روزی 7 ساعت، شروع به مطالعه کردم و به مرور در ماه‌های بعد ساعات مطالعه‌ام را به 9 ساعت در روز افزایش دادم.

6. نحوه آشنايي شما با مؤسسه مدرسان شريف چگونه بوده است؟

از طریق شرکت کنندگان قبلی آزمون‌های آزمایشی مدرسان شریف که در دانشگاه تهران تحصیل می‌کردند.

7. علت ادامه تحصيل خود را بيان فرمائيد.

احاطه شدن هرچه بیشتر با مسائل علمی و پژوهشی و همچنین ترقی و گسترش فکری.

8. بالاترين درصد در دروس شما، مربوط به كدام درس مي‌باشد؟

متون حقوقی، 71 درصد.

9. آیا در آزمون‌های آزمایشی مدرسان شریف شرکت کردید؟ شركت در آزمون‌‌هاي آزمايشي را چقدر موثر مي‌دانيد؟

بله، آزمون های آزمایشی، به سنجش روند مطالعاتی داوطلبان کمک زیادی می‌کند و همچنین باعث می شود در یک فضای رقابتی انگیزه افزایش پیدا کرده و همچنین داوطلب خود را با رقبای احتمالی بسنجد و اگر روند مطالعات خوب باشد با اخذ رتبه‌های مناسب در آزمون‌های آزمایشی، بخش زیادی از فشارهای روانی نزدیک آزمون اصلی کاهش می یابد و اعتماد به نفس لازم برای شرکت در آزمون اصلی را به فرد می دهد که آزمون‌های آزمایشی مدرسان شریف با جامعه آماری بالا و قوی بهترین گزینه برای شرکت در آزمون‌های آزمایشی می‌باشد.

10. علت انتخاب اين موسسه از بين ديگر موسسات چيست؟

جامعه‌ی آماری بالا و امکان رقابت با تعداد زیادی از داوطلبین برتر و قوی کشور.

11. در صورتي‌كه در آزمون قبول نمي‌شديد چه برنامه‌اي براي سال آينده خود داشتيد؟

به این دلیل که سال اولم نبود که در آزمون ارشد شرکت می‌کردم و بر مباحث تسلط داشتم، این اعتماد به نفس را داشتم که حتی اگر بنا بر اتفاقات غیرقابل پیش‌بینی مانند سال قبل نتوانم روز کنکور نتیجه‌ی مورد نظر را بگیرم، سال بعد دو سه ماه قبل کنکور کمی مرور کنم و دوباره در آزمون کارشناسی ارشد شرکت کنم!

12. چه عواملی در موفقيت شما تاثیرگذار بوده است؟

مطالعه زیاد، برنامه‌ریزی دقیق تحت نظارت مشاورم که یکی از آشنایانم بود و باعث مرور حتی 4 الی 5 بار در هر درس هم شده بود برخی از عوامل موفقیتم بودند، همچنین خواندن دعا و قرآن در طول روز حجم زیادی از استرس‌ها و نا آرامی‌ها را در طول مسیر طولانی آزمون‌ها برای من کاهش می‌داد و به افزایش حافظه‌ام به طرز معجزه آسایی کمک می‌کرد.