* اطلاعات ناب و بی نظیر در مورد اینکه:
- چرا باید در آزمون های آزمایشی شرکت کنیم؟!
- چگونه تشخیص دهیم جامعه آماری کدام مؤسسه بالاتر است؟!
- چگونه تشخیص دهیم کیفیت سؤالات کدام مؤسسه مطلوب تر است؟
- چگونه بهترین مؤسسه را برای آزمون های آزمایشی انتخاب کنیم؟

مصاحبه رتبه 2 کارشناسی ارشد 97 زبان و ادبیات انگلیسی - سید هادی موسوی

1. لطفاً خودتان را به طور كامل معرفي نماييد.

سید هادی موسوی، متولد 1372.

2. نام رشته تحصيلي و رتبه قبولي خود را ذكر نماييد.

در مجموعه زبان انگلیسی، گرایش زبان و ادبیات انگلیسی رتبه 2 را کسب نمودم.

3. فارغ‌التحصيل از كدام واحد دانشگاهي و در چه سالي هستيد؟

بهمن‌ماه سال 1396 از دانشگاه ایلام فارغ التحصیل شدم.

4. آيا براي اولين بار است در كنكور ارشد شركت كرده‌ايد؟

خیر، سال گذشته هم به صورت آزمایشی شرکت کرده بودم.

5. از چه زماني مطالعه براي كنكور را به‌طور جدي آغاز كرديد و تعداد ساعات مطالعه شما به طور ميانگين چقدر بوده است؟

به صورت پراکنده قبلاً مطالعه داشتم ولی به طور جدی از تیرماه شروع به مطالعه کردم و به طور متوسط هفته‌ای 50 ساعت مطالعه داشتم و این روند به تدریج افزایش پیدا کرد؛ با توجه به پراکندگی مطالب گرایش ادبیات، بعضی روزها کل وقتم صرف دروس تخصصی می‌شد و بیشتر کیفیت مطالعه را در نظر می‌گرفتم تا اعداد و ارقام.

6. نحوه آشنايي شما با مؤسسه مدرسان شريف چگونه بوده است؟

از طریق تبلیغات تلویزیونی و دوستان.

7. علت ادامه تحصيل خود را بيان فرمائيد.

دوست داشتم همچنان دانشجوی ادبیات انگلیسی باشم.

8. بالاترين درصد در دروس شما، مربوط به كدام درس مي‌باشد؟

درس زبان عمومی، 43/89 درصد.

9. آيا از كتب موسسه استفاده كرده‌ايد. ميزان كيفيت و تاثيرگذاري آن‌ها چگونه بوده است؟

بله، کتاب های مدرسان شریف مطالب را به خوبی شرح می‌دهند و با توجه به اینکه منابع درسی در رشته ما بسیار حجیم و گسترده است، این کتاب‌ها ساده و روان نگارش شده و مطالب اضافی در آنها حذف گردیده است، بخصوص کتاب تاریخ ادبیات که برای این درس بی‌نظیر است؛ خواندن کتب مدرسان شریف را به کلیه داوطلبان به خصوص افرادی که فرصت کمی دارند و یا شاغلند توصیه می‌نمایم.

10. آیا در آزمون‌های آزمایشی مدرسان شریف شرکت کردید؟ شركت در آزمون‌‌هاي آزمايشي را چقدر موثر مي‌دانيد؟

بله، باتوجه به جامعه آماری بالای آزمون‌های آزمایشی مدرسان شریف، این آزمون‌ها داوطلبان را در میدان رقابتی بسیار بزرگی قرار می‌دهند تا نقاط ضعف و قوت خود را بیابند؛ همچنین استاندارد بودن سوالات و شباهت بسیار زیاد آنها به آزمون اصلی، مشابه بودن رتبه و ترازی که در آزمون‌ها بدست می‌آمد با رتبه و ترازی که در کنکور اصلی بدست آوردم، همه این عوامل باعث می‌شود سایر داوطلبان نیز همانند من با روحیه قوی و مطمئنی سر جلسه آزمون اصلی بروند.

11. علت انتخاب اين موسسه از بين ديگر موسسات چيست؟

جامعه ی آماری بسیار بالای آزمون های آزمایشی و همچنین آمار بالای رتبه‌های تک‌رقمی مدرسان شریف.

12. در صورتي‌كه در آزمون قبول نمي‌شديد چه برنامه‌اي براي سال آينده خود داشتيد؟

قطعاً مجدداً برای کنکورآماده می‌شدم و از خدمات آموزشی مدرسان شریف استفاده می‌کردم.

13. چه عواملی در موفقيت شما تاثیرگذار بوده است؟

داشتن هدف، برنامه ریزی و تلاش برای رسیدن به آن هدف. همچنین استفاده از تجربیات مشاوران رتبه برتر موسسه مدرسان شریف و اساتیدم در دانشگاه و همچنین تشویق دوستان و همکلاسی‌های خوبم.