* اطلاعات ناب و بی نظیر در مورد اینکه:
- چرا باید در آزمون های آزمایشی شرکت کنیم؟!
- چگونه تشخیص دهیم جامعه آماری کدام مؤسسه بالاتر است؟!
- چگونه تشخیص دهیم کیفیت سؤالات کدام مؤسسه مطلوب تر است؟
- چگونه بهترین مؤسسه را برای آزمون های آزمایشی انتخاب کنیم؟

مصاحبه رتبه 2 کارشناسی ارشد 97 سازه های آبی - امیرمحمد آرش

1. لطفاً خودتان را به طور كامل معرفي نماييد.

امیر محمد آرش، متولد 1375.

2. نام رشته تحصيلي و رتبه قبولي خود را ذكر نماييد.

در رشته علوم و مهندسی آب گرايش سازه‌های آبی، رتبه 2 را کسب نمودم.

3. فارغ‌التحصيل از كدام واحد دانشگاهي و در چه سالي هستيد؟

شهریور 97 از دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین فارغ التحصیل شدم.

4. آيا براي اولين بار است در كنكور ارشد شركت كرده‌ايد؟

بله، اولین بار بود.

5. از چه زماني مطالعه براي كنكور را به‌طور جدي آغاز كرديد و تعداد ساعات مطالعه شما به طور ميانگين چقدر بوده است؟

از آذر‌ماه شروع به مطالعه کردم و تا اوایل اسفند‌ماه، روزانه 3 ساعت مطالعه داشتم و این روند از اواسط اسفندماه تا اردیبهشت به روزانه 6 ساعت مطالعه در روز افزایش یافت.

6. نحوه آشنايي شما با مؤسسه مدرسان شريف چگونه بوده است؟

به توصیه خواهرم که در آزمون‌های آزمایشی سال 95 مدرسان شریف شرکت کرده بود و در رشته مهندسی مواد موفق به کسب رتبه برتر شده بود.

7. علت ادامه تحصيل خود را بيان فرمائيد.

علاقه‌ام به این رشته و پیشرفت برای خدمت بهتر به مردم کشورم.

8. نقش برنامه‌ريزي و مشاوره تحصيلي در موفقيت شما به چه ميزان بوده است؟

برنامه‌ریزی تا حد خیلی زیادی در موفقیتم مؤثر بود. این برنامه‌ریزی زمانی تأثیر واقعی خودش را نشان داد که مباحث کنکور را به موقع به اتمام رساندم و با مرور کردن مباحث و زدن تست‌های سال‌های گذشته، در آزمون‌های جامع مدرسان شریف رفته رفته درصد‌های من در تمامی دروس روند افزایشی داشت.

9. بالاترين درصد در دروس شما، مربوط به كدام درس مي‌باشد؟

مکانیک خاک 68/33 درصد.

10. آيا از كتب موسسه استفاده كرده‌ايد. ميزان كيفيت و تاثيرگذاري آن‌ها چگونه بوده است؟

بله، کتاب کنکورهای چند سال اخیر مدرسان شریف با پاسخنامه تشریحی را تهیه کردم. این کتاب به مرور تست‌های کنکور و تمرین بیشتر در هفته‌های آخر و نزدیک به کنکور اصلی، خیلی کمک کرد.

11. آیا در آزمون‌های آزمایشی مدرسان شریف شرکت کردید؟ شركت در آزمون‌‌هاي آزمايشي را چقدر موثر مي‌دانيد؟

بله، شرکت در آزمون‌های آزمایشی در کاهش استرس و داشتن برنامه‌ای هدفمند و همچنین آشنایی من با تیپ جدید سوالات کنکور نقش بسیار مهمی را ایفا کرد همچنین آزمون‌های جامع مدرسان شریف باعث پیشرفت من در درس هیدرولوژی شد و تعداد زیادی از سوالات این آزمون‌ها تطابق زیادی با سوالات کنکور داشت ودر کل از آزمون‌های آزمایشی مدرسان شریف بسیار راضی هستم.

12. علت انتخاب اين موسسه از بين ديگر موسسات چيست؟

جامعه آماری بالا و سوالات استاندارد و هدفمند.

13. در صورتي‌كه در آزمون قبول نمي‌شديد چه برنامه‌اي براي سال آينده خود داشتيد؟

کارشناسی ارشد را با سهمیه استعداد درخشان در دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین فرا می‌گرفتم.

14. چه عواملی در موفقيت شما تاثیرگذار بوده است؟

انگیزه، هدف گذاری صحیح، شناسایی عوامل رسیدن به موفقیت و تلاش مدون برای نیل به اهداف.