* اطلاعات ناب و بی نظیر در مورد اینکه:
- چرا باید در آزمون های آزمایشی شرکت کنیم؟!
- چگونه تشخیص دهیم جامعه آماری کدام مؤسسه بالاتر است؟!
- چگونه تشخیص دهیم کیفیت سؤالات کدام مؤسسه مطلوب تر است؟
- چگونه بهترین مؤسسه را برای آزمون های آزمایشی انتخاب کنیم؟

مصاحبه رتبه 2 کارشناسی ارشد 97 علوم تربیتی - تکنولوژی آموزشی - وحید عیوضی راد

1. لطفاً خودتان را به طور كامل معرفي نماييد.

وحید عیوضی راد، متولد سال 1373.

2. نام رشته تحصيلي و رتبه قبولي خود را ذكر نماييد.

در مجموعه علوم تربیتی گرایش تکنولوژی آموزشی، رتبه 2 را کسب کردم.

3. فارغ‌التحصيل از كدام واحد دانشگاهي و در چه سالي هستيد؟

سال 95 دررشته علوم تربیتی گرایش آموزش ابتدایی از دانشگاه فرهنگیان، پردیس امام علی رشت فارغ التحصیل شدم.

4. آيا براي اولين بار است در كنكور ارشد شركت كرده‌ايد؟

بله برای اولین بار است.

5. از چه زماني مطالعه براي كنكور را به‌طور جدي آغاز كرديد و تعداد ساعات مطالعه شما به طور ميانگين چقدر بوده است؟

از اواسط آبان‌ماه بود که به صورت جدی تصمیم گرفتم و شروع کردم، البته چون معلم هستم هر روز مدرسه می‌رفتم و برنامه‌ریزی برایم سخت‌تر از حالت عادی بود، اما به لطف خدا توانستم به یک برنامه‌ریزی خوب پایبند باشم و تا دی‌ماه ساعات مطالعه من به طور میانگین ۵ ساعت در روز بود اما بعد از دی‌ماه به ۸ ساعت در روز افزایش یافت، بعد از عید هم تا روز کنکور کارشناسی ارشد به طور میانگین ۱۲ ساعت در روز مطالعه داشتم.

6. نحوه آشنايي شما با مؤسسه مدرسان شريف چگونه بوده است؟

از قبل آشنایی مختصری با موسسه مدرسان شریف داشتم ولی به سایت موسسه در ابتدا سر زدم و به لیست کتاب‌ها نگاهی انداختم، حتی قسمتی از هر کتاب برای دانلود قرار داده شده است که به نظرم این موضوع بسیار عالی است و داوطلبان می توانند با شیوه نگارش متن کتاب‌ها هم آشنایی پیدا کنند.

7. علت ادامه تحصيل خود را بيان فرمائيد.

علاقه شدید به رشته علوم تربیتی و گرایش تکنولوژی آموزشی.

8. بالاترين درصد در دروس شما، مربوط به كدام درس مي‌باشد؟

روش‌ها و فنون تدریس، ۶۲ درصد.

9. آیا در آزمون‌های آزمایشی مدرسان شریف شرکت کردید؟ شركت در آزمون‌‌هاي آزمايشي را چقدر موثر مي‌دانيد؟

بله و به نظرم شرکت در آزمون‌های آزمایشی از ضروریات قبولی در کنکور کارشناسی ارشد است و همانطور که اطلاع دارید کسب میانگین بالا در مجموع دروس کارشناسی ارشد تنها اهمیت دارد که با شرکت در آزمون‌های آزمایشی مدرسان شریف علاوه بر این که متوجه این موضوع شدم، مطابق شرایط کنکور چندین بار هم این موضوع را تمرین کردم و با شرایط جلسه کنکور اصلی از جمله، سه ساعت ‌پیوسته نشتن روی صندلی و فکر کردن برای پاسخ به سوالات که کار آسانی هم نیست آشنا شدم و روز کنکور هم انگار در یکی از همین آزمون‌های آزمایشی شرکت کرده بودم و هیچ‌گونه استرسی نداشتم و با تمرکز به سوالات پاسخ دادم.

10. علت انتخاب اين موسسه از بين ديگر موسسات چيست؟

آزمون‌های آزمایشی با سوالات استاندارد و جامعه آماری بالا نسبت به سایر موسسات.

11. در صورتي‌كه در آزمون قبول نمي‌شديد چه برنامه‌اي براي سال آينده خود داشتيد؟

من هدفم فقط کسب رتبه‌ی تک‌رقمی بود و حتی آماده بودم اگر رتبه‌ام خوب نشد از همان روزی که رتبه‌ها آمد شروع به مطالعه جهت شرکت در آزمون سال بعد نمایم، اما به لطف خداوند زحماتم‌ نتیجه داد و رتبه خوبی کسب کردم.

12. چه عواملی در موفقيت شما تاثیرگذار بوده است؟

اول از همه، حمایت‌های همسرم که واقعاً بهتر از هر مشاوری پشتیبانم بود، همچنین از خانواده خودم که شرایط من را درک می‌کردند سپاسگزارم، مورد بعدی که به نظرم خیلی در موفقیت من تاثیر داشت جرأت تصمیم برای تغییر و موفقیت در رشته خودم بود.