* اطلاعات ناب و بی نظیر در مورد اینکه:
- چرا باید در آزمون های آزمایشی شرکت کنیم؟!
- چگونه تشخیص دهیم جامعه آماری کدام مؤسسه بالاتر است؟!
- چگونه تشخیص دهیم کیفیت سؤالات کدام مؤسسه مطلوب تر است؟
- چگونه بهترین مؤسسه را برای آزمون های آزمایشی انتخاب کنیم؟

مصاحبه رتبه 2 کارشناسی ارشد 97 علوم ورزشی - رفتار حرکتی - محمد حسین ستارزاده

1. لطفاً خودتان را به طور كامل معرفي نماييد.

محمد حسین ستارزاده ، متولد سال 1375.

2. نام رشته تحصيلي و رتبه قبولي خود را ذكر نماييد.

در رشته علوم ورزشی گرایش رفتار حرکتی رتبه 2، در گرایش مدیریت ورزشی رتبه 3 و در گرایش بیومکانیک ورزشی رتبه 9 را کسب نمودم.

3. فارغ‌التحصيل از كدام واحد دانشگاهي و در چه سالي هستيد؟

سال 96 از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت فارغ التحصیل شدم.

4. آيا براي اولين بار است در كنكور ارشد شركت كرده‌ايد؟

بله، اولین بار بود.

5. از چه زماني مطالعه براي كنكور را به‌طور جدي آغاز كرديد و تعداد ساعات مطالعه شما به طور ميانگين چقدر بوده است؟

از شهریورماه با روزی چهار ساعت مطالعه‌ام را آغاز کردم و از آبان ماه ساعات مطالعه‌ام را به شش ساعت در روز افزایش دادم و به همین شکل در سه ماه زمستان روزی هشت ساعت و از فروردین‌ماه تا روز کنکور، روزی ده ساعت مطالعه داشتم.

6. نحوه آشنايي شما با مؤسسه مدرسان شريف چگونه بوده است؟

از طریق دوستان و هم دانشگاهی‌هایم.

7. علت ادامه تحصيل خود را بيان فرمائيد.

در درجه اول به خاطر علاقه به رشته رفتار حرکتی و بعد از آن برای کسب موفقیت‌های بیشتر.

8. بالاترين درصد در دروس شما، مربوط به كدام درس مي‌باشد؟

آمار و سنجش و اندازه‌گیری، 85 درصد.

9. آيا از كتب موسسه استفاده كرده‌ايد. ميزان كيفيت و تاثيرگذاري آن‌ها چگونه بوده است؟

بله، بدون تعارف پنجاه درصد موفقیتم را مدیون کتاب‌های مدرسان شریف هستم؛ من به جز درس رشد و یادگیری که به دلیل داشتن ضریب چهار و حساسیت بالا در کنکور، چند کتاب دیگر در کنار کتاب‌های مدرسان شریف مطالعه می‌کردم، برای سایر دروس فقط و فقط از کتاب‌های مدرسان شریف استفاده کردم و توانستم علاوه بر گرایش رفتار حرکتی حتی در گرایش‌های مدیریت ورزشی و بیومکانیک ورزشی هم رتبه تک‌رقمی کسب نمایم؛ کتب مدرسان شریف به دلیل جمع‌بندی مباحث چندین منبع در هر فصل و اشاره به نکات کلیدی در کنار آوردن سوالات کنکوری و تألیفی در انتهای همین فصول، نقش مهمی در موفقیتم داشت و استفاده از این کتب را به کلیه‌ی‌ داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد توصیه می‌نمایم.

10. آیا در آزمون‌های آزمایشی مدرسان شریف شرکت کردید؟ شركت در آزمون‌‌هاي آزمايشي را چقدر موثر مي‌دانيد؟

بله، آزمون‌های آزمایشی مدرسان شریف شرایط آزمون اصلی را برای داوطلب شبیه‌سازی می‌کند و چون در هر آزمون مباحث مورد مطالعه مشخص شده‌اند به نوعی آزمون‌ها یک برنامه مطالعاتی برای دانشجو محسوب می‌شود و در نهایت به دلیل یکسان بودن سطح سوالات این آزمون‌ها با کنکور اصلی و همچنین جامعه آماری بالای مدرسان شریف رتبه‌ای که داوطلب در آزمون‌ها کسب می‌نماید تخمین دقیقی از رتبه او در کنکور کارشناسی ارشد می‌باشد که بسیار به داوطلبان کمک می‌نماید.

11. علت انتخاب اين موسسه از بين ديگر موسسات چيست؟

جامعه آماری بالای آزمون‌های آزمایشی مدرسان شریف و همچنین کتب جامع و کامل این موسسه.

12. در صورتي‌كه در آزمون قبول نمي‌شديد چه برنامه‌اي براي سال آينده خود داشتيد؟

به دلیل شرایط سنی خدمت مقدس سربازی را پیش رو داشتم.

13. چه عواملی در موفقيت شما تاثیرگذار بوده است؟

مهم‌ترین عامل موفقیت در کنکور ارشد، اعتماد به نفس و خود باوری است و اعتقاد من بر این است که انسان می‌تواند آینده را تصور و به دلخواهش آن‌را شکل دهد، من به خودم و هدفم ایمان داشتم و برای رسیدن به آن تلاش کردم و در نهایت نتیجه دلخواهم را کسب نمودم.