* اطلاعات ناب و بی نظیر در مورد اینکه:
- چرا باید در آزمون های آزمایشی شرکت کنیم؟!
- چگونه تشخیص دهیم جامعه آماری کدام مؤسسه بالاتر است؟!
- چگونه تشخیص دهیم کیفیت سؤالات کدام مؤسسه مطلوب تر است؟
- چگونه بهترین مؤسسه را برای آزمون های آزمایشی انتخاب کنیم؟

مصاحبه رتبه 2 کارشناسی ارشد 97 مهندسی معدن - استخراج - توحید رستم زاده

1. لطفاً خودتان را به طور كامل معرفي نماييد.

توحید رستم زاده ، متولد سال 1372.

2. نام رشته تحصيلي و رتبه قبولي خود را ذكر نماييد.

در رشته مهندسی معدن گرايش استخراج و اقتصاد معدن ، رتبه 2 را کسب کردم.

3. فارغ‌التحصيل از كدام واحد دانشگاهي و در چه سالي هستيد؟

سال 94 از دانشگاه صنعتی سهند تبریز فارغ التحصیل شدم.

4. آيا براي اولين بار است در كنكور ارشد شركت كرده‌ايد؟

خیر، دو بار هم قبلاً در آزمون کارشناسی ارشد شرکت کرده بودم. بار اول به صورت آزمایشی و بار دوم هم در سال 94 رتبه 112 را کسب کرده بودم.

5. از چه زماني مطالعه براي كنكور را به‌طور جدي آغاز كرديد و تعداد ساعات مطالعه شما به طور ميانگين چقدر بوده است؟

از دی ماه 96 ، به طور میانگین 5 ساعت در روز مطالعه داشتم و دو ماه پایانی ساعات مطالعه‌ام را به 10 ساعت در روز افزایش دادم.

6. نحوه آشنايي شما با مؤسسه مدرسان شريف چگونه بوده است؟

به توصیه خواهرم که خودشان برای آزمون ارشد و دکترا عضو مدرسان شریف بودند و در وهله‌ی بعدی به خاطر منابع درسی کامل و جامع این موسسه نسبت به سایرین.

7. علت ادامه تحصيل خود را بيان فرمائيد.

علاقه شخصی به این رشته.

8. بالاترين درصد در دروس شما، مربوط به كدام درس مي‌باشد؟

مقاومت مصالح، 56 درصد.

9. آيا از كتب موسسه استفاده كرده‌ايد. ميزان كيفيت و تاثيرگذاري آن‌ها چگونه بوده است؟

من به خاطر دوری دو ساله از تحصیل اصلاً کتابی برای مطالعه ارشد نداشتم و از پک کامل مدرسان شریف استفاده کردم. مولفان کتب مدرسان شریف به دلیل اینکه از رتبه‌ها و اساتید برتر کنکور هستند دقیقا بر قسمت‌های مهم ئ کلیدی که سوالات پرتکرار کنکور از این بخش‌ها آمده است تمرکز کرده‌اند و دانشجو با خواندن این کتاب‌ها به راحتی می‎تواند به سوالات کنکور پاسخ دهد.

10. آیا در آزمون‌های آزمایشی مدرسان شریف شرکت کردید؟ شركت در آزمون‌‌هاي آزمايشي را چقدر موثر مي‌دانيد؟

بله، شرکت در آزمون‌‌های آزمایشی به دلیل شبیه‌سازی محیط آزمون اصلی از لحاظ روحی دانشجو را آماده می‌سازد و قرارگیری در شرایط مشابه کنکور، توانایی پاسخ‌گویی به سوالات را در مدت زمان مشخص شده افزایش و در نهایت موجب مدیریت زمان در آزمون اصلی می‌شود.

11. علت انتخاب اين موسسه از بين ديگر موسسات چيست؟

جامعه آماری بالا و کیفیت خوب خدمات این موسسه.

12. در صورتي‌كه در آزمون قبول نمي‌شديد چه برنامه‌اي براي سال آينده خود داشتيد؟

حتما قبول می شدم.

13. چه عواملی در موفقيت شما تاثیرگذار بوده است؟

اعتماد به نفس ، حمایت‌های خانواده، استفاده از کتاب‌های مدرسان شریف و همچنین شرکت در آزمون‌های حضوری و اینترنتی این موسسه.