* اطلاعات ناب و بی نظیر در مورد اینکه:
- چرا باید در آزمون های آزمایشی شرکت کنیم؟!
- چگونه تشخیص دهیم جامعه آماری کدام مؤسسه بالاتر است؟!
- چگونه تشخیص دهیم کیفیت سؤالات کدام مؤسسه مطلوب تر است؟
- چگونه بهترین مؤسسه را برای آزمون های آزمایشی انتخاب کنیم؟

مصاحبه رتبه 2 کارشناسی ارشد 97 مهندسی معدن - فرآوری مواد معدنی - غلامرضا خداداد محمودی

1. لطفاً خودتان را به طور كامل معرفي نماييد.

غلامرضا خداداد محمودی، متولد 1374.

2. نام رشته تحصيلي و رتبه قبولي خود را ذكر نماييد.

در مجموعه مهندسی معدن گرایش فرآوری مواد معدنی رتبه 2 را کسب نمودم.

3. فارغ‌التحصيل از كدام واحد دانشگاهي و در چه سالي هستيد؟

شهریورماه سال 97 از دانشگاه زنجان فارغ التحصیل شدم.

4. آيا براي اولين بار است در كنكور ارشد شركت كرده‌ايد؟

خیر، سال گذشته نیز به صورت آزمایشی در آزمون کارشناسی ارشد شرکت کرده بودم.

5. از چه زماني مطالعه براي كنكور را به‌طور جدي آغاز كرديد و تعداد ساعات مطالعه شما به طور ميانگين چقدر بوده است؟

از شهریورماه سال 96 مطالعه‌‌ام را به طور جدی با روزانه 3 ساعت آغاز کردم و رفته رفته ساعات مطالعه‌ام را به 10 ساعت در روز افزایش دادم.

6. نحوه آشنايي شما با مؤسسه مدرسان شريف چگونه بوده است؟

از طریق تبلیغات تلویزیونی و توصیه دوستانم که قبلاً با استفاده از خدمات مدرسان شریف نتیجه گرفته بودند.

7. علت ادامه تحصيل خود را بيان فرمائيد.

علاقه به گرایش فرآوری و استخراج در رشته مهندسی معدن و کسب مدارج علمی بالاتر در این رشته.

8. بالاترين درصد در دروس شما، مربوط به كدام درس مي‌باشد؟

دروس تخصصی فرآوری، 80 درصد.

9. آيا از كتب موسسه استفاده كرده‌ايد. ميزان كيفيت و تاثيرگذاري آن‌ها چگونه بوده است؟

بله، کتاب‌های مدرسان شریف درسنامه بسیار کامل و روانی داشتند و تمامی مباحث درسی را به طور کامل پوشش داده بودند به خصوص کتاب مجموعه سوالات کنکور رشته مهندسی معدن در چند سال اخیر که نقش زیادی در موفقیت من داشت زیرا تست‌های کنکور به طور کامل همراه با پاسخ‌های کاملاً تشریحی داخل آن بود و باعث یادآوردی مباحثی که مطالعه کرده بودم می‌شد.

10. آیا در آزمون‌های آزمایشی مدرسان شریف شرکت کردید؟ شركت در آزمون‌‌هاي آزمايشي را چقدر موثر مي‌دانيد؟

خیر، اما پشیمانم که در آزمون‌های آزمایشی شرکت نکردم و برای این حرف خود دلیل نیز دارم چون اگر در آزمون‌های آزمایشی شرکت کرده بودم نحوه مدیریت پاسخ‌گویی به سوالات را تمرین می‌کردم و در روز کنکور با مشکل کمبود وقت مواجه نمی‌شدم چرا که به همین دلیل نتوانستم رتبه یک را کسب نمایم.

11. علت انتخاب اين موسسه از بين ديگر موسسات چيست؟

به توصیه دوستانم که قبلاً از خدمات مدرسان شریف استفاده کرده بودند.

12. در صورتي‌كه در آزمون قبول نمي‌شديد چه برنامه‌اي براي سال آينده خود داشتيد؟

مجدداً تلاش می‌کردم و برای کنکور سال آینده آماده می‌شدم.

13. چه عواملی در موفقيت شما تاثیرگذار بوده است؟

حمایت‌های خانواده‌ام، برنامه‌ریزی مناسب، داشتن هدف و باور به کسب نتیجه خوب و رتبه برتر شدن و همچنین کمک‌های اساتید و دوستانم.