* اطلاعات ناب و بی نظیر در مورد اینکه:
- چرا باید در آزمون های آزمایشی شرکت کنیم؟!
- چگونه تشخیص دهیم جامعه آماری کدام مؤسسه بالاتر است؟!
- چگونه تشخیص دهیم کیفیت سؤالات کدام مؤسسه مطلوب تر است؟
- چگونه بهترین مؤسسه را برای آزمون های آزمایشی انتخاب کنیم؟

مصاحبه رتبه 2 کارشناسی ارشد 97 MBA - امیررضا رشید خانی

1. لطفاً خودتان را به طور كامل معرفي نماييد.

امیررضا رشیدخانی، متولد سال 1375.

2. نام رشته تحصيلي و رتبه قبولي خود را ذكر نماييد.

در رشته MBA، رتبه 2 را کسب نمودم.

3. فارغ‌التحصيل از كدام واحد دانشگاهي و در چه سالي هستيد؟

در سال 96 از دانشگاه تهران و در رشته مهندسی نفت، فارغ التحصیل شده‌ام.

4. آيا براي اولين بار است در كنكور ارشد شركت كرده‌ايد؟

بله اولین بار است.

5. از چه زماني مطالعه براي كنكور را به‌طور جدي آغاز كرديد و تعداد ساعات مطالعه شما به طور ميانگين چقدر بوده است؟

من از شهریور مطالعه خود را آغاز کردم؛ ابتدا روزانه حدود 2 الی 3 ساعت مطالعه داشتم، اما ازآبان‌ماه به صورت جدی و روزانه حدود 9 ساعت مطالعه می‌کردم.

6. نحوه آشنايي شما با مؤسسه مدرسان شريف چگونه بوده است؟

دوستانم در دانشگاه تهران موسسه مدرسان شریف را به من معرفی کردند.

7. علت ادامه تحصيل خود را بيان فرمائيد.

پس از آشنایی با رشته MBA به دلیل کاربرد عملی این رشته در بازار کار و همچنین جذابیت دروس آن، به ادامه تحصیل در این رشته علاقه مند شدم.

8. نقش برنامه‌ريزي و مشاوره تحصيلي در موفقيت شما به چه ميزان بوده است؟

مشاوره‌ها و پیشنهادات بسیار خوب رتبه‎های برتر و مشاوران موسسه مدرسان شریف، تأثیر بسزایی در جهت‌دهی مطالعه و پیشرفت من در آزمون‌های آزمایشی داشت و در نهایت نیز باعث شد همراه با تلاش‌های خودم بهترین نتیجه ممکن رغم بخورد.

9. بالاترين درصد در دروس شما، مربوط به كدام درس مي‌باشد؟

ریاضی عمومی، 92/22 درصد.

10. آيا از كتب موسسه استفاده كرده‌ايد. ميزان كيفيت و تاثيرگذاري آن‌ها چگونه بوده است؟

بله، من فقط از کتاب‌های موسسه مدرسان شریف در تمامی دروس استفاده کردم؛ کتاب های ریاضی عمومی1و 2 مدرسان شریف به صورت کامل و جامع تمامی مباحث را پوشش داده است و سوالات متنوع و متعدد موجود در متن کتاب، سبب شد که از مطالعه‌ی سایر منابع بی‌نیاز شوم و به راحتی به تمامی سوالات این درس پاسخ دهم؛ در خصوص کتاب Gmat مدرسان شریف می توانم بگویم که تمام موضوعات مختلف این درس توسط این کتاب پوشش داده شده است و دارای تعداد کافی مثال و سوال تستی تألیفی است که مطابق با سوالات کنکورهای چند سال اخیر می باشد که در آمادگی من نقش بسزایی داشت و باعث متمایز شدن این کتاب از سایر کتب موجود در بازار شده است.

11. آیا از کتاب‌ 50 روز ، 50آزمون Gmat مدرسان شریف استفاده کرده اید. میزان کیفیت و تاثیرگذاری آن‌ چگونه بوده است؟

بله، کتاب بانک تست Gmat مدرسان شریف (50روز،50 آزمون) به صورتی طراحی شده است که داوطلب بتواند شرایط آزمون سراسری را شبیه سازی نماید که این واقعاً عالی است و همچنین سطح سوالات آن بسیار مشابه کنکور اصلی می‌باشد که همین امر سبب شد بتوانم در کنکور اصلی درصد خوبی را کسب نمایم.

12. آیا در آزمون‌های آزمایشی مدرسان شریف شرکت کردید؟ شركت در آزمون‌‌هاي آزمايشي را چقدر موثر مي‌دانيد؟

بله، شرکت در آزمون‌های آزمایشی باعث آشنایی من با فضای آزمون اصلی کارشناسی ارشد شد که این امر در بهبود عملکرد من نیز موثر بود. سطح سوالات این آزمون‌ها مطابق و بعضاً بالاتر از سطح آزمون سراسری بود که باعث بهبود توانایی من در پاسخ به سوالات آزمون اصلی و همچنین بهبود عملکرد من در مدیریت زمان شد، و جامعه آماری مناسب این آزمون‌ها به گونه ای بود که باعث شد رتبه من در آزمون اصلی بسیار نزدیک به رتبه‌هایی باشد که در آزمون‌های جامع مدرسان شریف کسب می نمودم که این خود نشان دهنده کیفیت بالا و دقیق بودن این آزمون‌هاست.

13. آیا ازآزمون های آزمایشی و خدمات موسسات دیگر هم استفاده نموده اید؟

خیر، با وجود خدمات کامل مدرسان شریف نیاز به استفاده از خدمات سایر موسسات نبود.

14. علت انتخاب اين موسسه از بين ديگر موسسات چيست؟

جامعه آماری بسیار بالای موسسه مدرسان شریف و کتاب‌های عالی آن.

15.در صورتي‌كه در آزمون قبول نمي‌شديد چه برنامه‌اي براي سال آينده خود داشتيد؟

سال بعد در کنکور مجدداً شرکت می کردم.

16. چه عواملی در موفقيت شما تاثیرگذار بوده است؟

مطالعه کافی و مستمر، برنامه‌ریزی دقیق و استفاده از راهنمایی‌های مشاورین مدرسان شریف و همچنین استفاده از منابع مطالعاتی مناسب.