* اطلاعات ناب و بی نظیر در مورد اینکه:
- چرا باید در آزمون های آزمایشی شرکت کنیم؟!
- چگونه تشخیص دهیم جامعه آماری کدام مؤسسه بالاتر است؟!
- چگونه تشخیص دهیم کیفیت سؤالات کدام مؤسسه مطلوب تر است؟
- چگونه بهترین مؤسسه را برای آزمون های آزمایشی انتخاب کنیم؟

مصاحبه رتبه 3 دکتری روانشناسی تربیتی سال 96 - زهرا رویایی

رتبه 3 روانشناسی تربیتی سال 96

1. لطفاً خودتان را به طور كامل معرفي نماييد.

زهرا رویایی، متولد 1365.

2. نام رشته تحصيلي آزمون دكتري و رتبه قبولي خود را ذكر نماييد.

در رشته روانشناسی تربیتی، رتبه 3 را کسب کردم.

3. فارغ‌التحصيل از كدام واحد دانشگاهي و در چه سالي هستيد؟

از دانشگاه شهيد بهشتی، در سال 95 فارغ‌التحصیل شدم.

4. آيا براي اولين بار است در كنكور دكتري شركت كرده‌ايد؟

بله، بار اول بود که شرکت می‌کردم.

5. از چه زماني مطالعه براي كنكور را به‌طور جدي آغاز كرديد و تعداد ساعات مطالعه شما به طور ميانگين چقدر بوده است؟

به صورت جدی از آبان ماه شروع کردم. به درس زبان تا حدودی مسلط بودم و بیشتر تمرکزم را روی دروس تخصصی گذاشتم و به طور میانگین در حدود 4 تا 5 ساعت در روز مطالعه می‌کردم (یعنی به عنوان مثال، بعضی روزها دو ساعت و بعضی روزها 7 ساعت مطالعه می¬کردم) و در روز‌های پایانی و نزدیک به کنکور، ساعات مطالعه‌ام را به 6 تا 7 ساعت رساندم.

6. نحوه آشنايي شما با مؤسسه مدرسان شريف چگونه بوده است؟

در دوره کارشناسی ارشد نیز از کتاب‌ها و آزمون‌های مدرسان شریف استفاده کرده بودم.

7. علت ادامه تحصيل خود را بيان فرمائيد.

با توجه به نیاز جامعه به مباحث روانشناسی تربیتی و همچنین علاقه من به این رشته، تصمیم به ادامه تحصیل گرفتم.

8. بالاترين درصد در دروس شما، مربوط به كدام درس مي‌باشد؟

دروس تخصصي 58/33 درصد.

9. دانشجوی کدام دوره یا کدام ترم موسسه مدرسان شریف بوده‌اید؟

در اواسط پاییز پکیج کتاب‌ها و آزمون‌ها را ثبت‌نام کردم.

10. آيا از كتب موسسه استفاده كرده‌ايد. ميزان كيفيت و تاثيرگذاري آن‌ها چگونه بوده است؟

بله؛ کتاب‌های مدرسان شریف به لحاظ این‌که تجمیعی از منابع گسترده در این رشته می‌باشد، بهترین گزینه برای مطالعه داوطلبین است چرا که مانع از سردرگمی و هدر رفتن زمان دانشجو می‌شود. همچنین ارائه تست‌های کنکوری به نوعی در یادگیری و تسلط داوطلب کمک کننده است.

11. آزمون‌‌هاي آزمايشي چه نقشي در موفقيت شما ايفا كرده است؟

اين آزمون‌ها با توجه به جامعه آماری بالایی که داشت، باعث ایجاد حس رقابت و بالا رفتن انگیزه در من می‌شد که بتوانم در مقایسه با سایر داوطلبان رتبه بهتری کسب کنم. همچنین بودجه‌بندی آزمون‌ها باعث می‌شد همگام با برنامه آزمون‌ها زمان‌بندی دقیقی روی مطالعاتم داشته باشم.

12. آیا می‌توانید مقایسه‌ای بین موسسه مدرسان شریف و سایر موسسات داشته باشید؟

همکاری مدرسان شریف با رتبه‌های برتر سال گذشته به منظور مشاروه دادن به داوطلبان بسیار کمک کننده است که مدرسان شریف به بهترین نحو این تعامل را برقرار می‌کند. این فرصت بسیار مغتنمی است که داوطلبان بتوانند از تجربه‌های ارزشمند رتبه‌های برتر درباره شیوه‌ی مطالعه موثر و منابع مورد استفاده بهره¬مند شوند.

13. توصيه‌اي كه شما به عنوان يك رتبه برتر مي‌توانيد به داوطلبان آزمون دكتري داشته باشيد چيست؟

مطالعه را به چند ماه آخر موکول نکنند و خیلی زودتر برنامه دقیقی جهت درس خواندن تنظیم کنند و حتی اگر شده در طول روز 30 دقیقه مطالعه داشته باشند. همچنین از تجربیات رتبه‌های برتر رشته‌ی خودشان، بواسطه فرصتی که مدرسان شریف در اختیارشان قرار می‌دهد حتماً استفاده نمایند. بعلاوه، سعی کنند که همگام با برنامه زمانبندی آزمون‌های آزمایشی مدرسان شریف پیش روند.

14. در صورتي‌كه در آزمون قبول نمي‌شديد چه برنامه‌اي براي سال آينده خود داشتيد؟

حتماً‌ دوباره شركت مي‌كردم.

15. چه عواملی در موفقيت شما تأثیرگذار بوده است‌؟

پشتکار، علاقه به رشته‌ام و مطالعه کتاب‌ها و شرکت در آزمون‌های مدرسان شریف و استفاده از تجربیات رتبه برتر رشته‌ام از طریق سامانه‌ی مدیربرنامه مدرسان شریف.