* اطلاعات ناب و بی نظیر در مورد اینکه:
- چرا باید در آزمون های آزمایشی شرکت کنیم؟!
- چگونه تشخیص دهیم جامعه آماری کدام مؤسسه بالاتر است؟!
- چگونه تشخیص دهیم کیفیت سؤالات کدام مؤسسه مطلوب تر است؟
- چگونه بهترین مؤسسه را برای آزمون های آزمایشی انتخاب کنیم؟

مصاحبه رتبه 3 دکتری مدیریت دولتی سال 96 - راحله پنبه چی

رتبه 3 مدیریت دولتی سال 96

1. لطفاً خودتان را به طور كامل معرفي نماييد.

راحله پنبه‌چی، متولد 1362.

2. نام رشته تحصيلي آزمون دكتري و رتبه قبولي خود را ذكر نماييد.

در رشته مدیریت دولتی، رتبه 3 را کسب کردم.

3. فارغ‌التحصيل از كدام واحد دانشگاهي و در چه سالي هستيد؟

از دانشگاه شهيد بهشتی در سال 88 فارغ‌التحصیل شدم.

4. آيا براي اولين بار است در كنكور دكتري شركت كرده‌ايد؟

بله بار اول بود.

5. از چه زماني مطالعه براي كنكور را به‌طور جدي آغاز كرديد و تعداد ساعات مطالعه شما به طور ميانگين چقدر بوده است؟

از آبان ماه همزمان با شروع کلاس‌های مدرسان شریف، مطالعه‌ام را با یک برنامه‌ریزی شناور پیش‌ بردم و نحوه مطالعه‌ من به گونه‌ای بود که در بازه زمانی بعد از برگزاری یک کلاس‌ تا جلسه بعدی همان کلاس، حتماً مطالب را به صورت مفهومی مطالعه می‌کردم که میزان مطالعاتم در طی روز به طور میانگین حدود 2 ساعت بود. البته در فاصله 50 روز قبل از آزمون اصلی، من برنامه‌ای فشرده‌تر داشتم و سه روز در هفته را به صورت تمام وقت به مطالعه دروس، اختصاص داده بودم.

6. نحوه آشنايي شما با مؤسسه مدرسان شريف چگونه بوده است؟

از طريق معرفی دوستان.

7. علت ادامه تحصيل خود را بيان فرمائيد.

برای رسیدن به بالاترین جایگاه شغلی و همچنین علاقه‌ام به درس و تدریس در دانشگاه باعث شد تا برای ادامه تحصیل اقدام کنم.

8. بالاترين درصد در دروس شما، مربوط به كدام درس مي‌باشد؟

دروس تخصصي 56/67 درصد و زبان انگلیسی 55/56 درصد.

9. دانشجوی کدام دوره یا کدام ترم موسسه مدرسان شریف بوده‌اید؟

من در ترم پاییز از بسته آموزشی مدرسان شریف استفاده کردم.

10. آيا از كتب موسسه استفاده كرده‌ايد. ميزان كيفيت و تاثيرگذاري آن‌ها چگونه بوده است؟

بله، کتاب‌های مدرسان شریف علاوه بر این‌که تمام مباحث حائز اهمیت منابع اصلی را پوشش می‌داد، حسن بزرگتری هم داشت و آن ارائه نکات و مثال‌های متنوعی بود که باعث درک راحت‌تر مباحث می‌شد.

11. آزمون‌‌هاي آزمايشي چه نقشي در موفقيت شما ايفا كرده است؟

برای من که تقریباً از درس فاصله گرفته بودم، آزمون‌های آزمایشی یک امتیاز بزرگ به شمار می‌رفت چرا که علاوه بر آشنایی با نمونه سوالات و جو آزمون، باعث می‌شد تا تمرکزم بیشتر معطوف به درس‌ خواندن شود.

12. علت انتخاب اين موسسه از بين ديگر موسسات چيست؟

چون دوستانم در سال گذشته نتیجه مطلوب و دلخواهشان را با کمک خدمات موسسه مدرسان شریف به دست آورده‌ بودند، من هم بر اساس توصیه دوستان، این موسسه را انتخاب کردم و البته منصفانه بودن هزینه‌ها نیز مزید بر علت شد.

13. در صورتي‌كه در آزمون قبول نمي‌شديد چه برنامه‌اي براي سال آينده خود داشتيد؟

تمام تلاشم را کرده بودم که امسال نتیجه مطلوبی بگیرم و به غیر از این فکر نمی‌کردم.

14. چه عواملی در موفقيت شما تاثیرگذار بوده است؟

لطف خدا، مطالعه کتاب‌هاي خوب، اساتيد محترم موسسه مدرسان شريف که با تمام توان به دنبال انتقال آخرين اطلاعات مربوط به رشته امتحاني به دانشجويان بودند و آزمون‌هاي آزمايشي مدرسان شريف و نيز مطالعه مفهومي.