* اطلاعات ناب و بی نظیر در مورد اینکه:
- چرا باید در آزمون های آزمایشی شرکت کنیم؟!
- چگونه تشخیص دهیم جامعه آماری کدام مؤسسه بالاتر است؟!
- چگونه تشخیص دهیم کیفیت سؤالات کدام مؤسسه مطلوب تر است؟
- چگونه بهترین مؤسسه را برای آزمون های آزمایشی انتخاب کنیم؟

مصاحبه رتبه 7 دکتری روانشناسی بالینی سال 96 - امیر لشکری

رتبه 7 روانشناسی بالینی سال 96

1. لطفاً خودتان را به طور كامل معرفي نماييد.

امیر لشکری، متولد 1359.

2. نام رشته تحصيلي آزمون دكتري و رتبه قبولي خود را ذكر نماييد.

در رشته روانشناسی گرايش بالینی، سلامت و عمومی (مجموعه روان‏شناسی)، رتبه 7 را کسب کردم.

3. فارغ‌التحصيل از كدام واحد دانشگاهي و در چه سالي هستيد؟

از دانشگاه آزاد واحد رودهن در سال 86 فارغ‌التحصیل شدم.

4. آيا براي اولين بار است در كنكور دكتري شركت كرده‌ايد؟

خیر، یک بار در سال 88 شرکت کردم که نتوانستم رتبه مورد نظر جهت قبولی را به دست آورم.

5. از چه زماني مطالعه براي كنكور را به‌طور جدي آغاز كرديد و تعداد ساعات مطالعه شما به طور ميانگين چقدر بوده است؟

از اواخر فروردین ماه مطالعه‌ام را شروع کردم و تقریباً روزی 8 ساعت مطالعه‌ داشتم و حتی در 20 روز آخر منتهی به آزمون، از محل کارم مرخصی گرفتم و زمان بیشتری را برای مطالعه گذاشتم.

6. نحوه آشنايي شما با مؤسسه مدرسان شريف چگونه بوده است؟

با دیدن کتاب‌های مدرسان شریف با این موسسه آشنا شدم.

7. بالاترين درصد در دروس شما، مربوط به كدام درس مي‌باشد؟

دروس تخصصي 72/08 درصد.

8. دانشجوی کدام دوره یا کدام ترم موسسه مدرسان شریف بوده‌اید؟

شهریور ماه سال 95 آزمون‌ها را ثبت‌نام کردم.

9. آيا از كتب موسسه استفاده كرده‌ايد. ميزان كيفيت و تاثيرگذاري آن‌ها چگونه بوده است؟

بله، وقتی کتاب‌های مدرسان شریف را مطالعه‌ می‌کنید تازه متوجه می‌شوید که با چه وسواس و دقتی طراحی و تألیف شده‌اند. مباحث بسیار جامع و طبقه‌بندی شده، مثال‌های متنوع، تست‌های تألیفی و آزمون‌هایی که در پایان هر فصل در این کتاب‌ها وجود دارد، از ویژگی‌های منحصر به فرد این کتاب‌هاست که کمک زیادی به من کرد تا مباحث را هر چه بهتر یاد بگیرم و در ذهنم به تثبیت برسانم.

10. آزمون‌‌هاي آزمايشي چه نقشي در موفقيت شما ايفا كرده است؟

به اعتقاد بنده شرکت در آزمون آزمایشی یکی از موارد بسیار مهم و تاثیرگذار در موفقیت داوطلبان می‌باشد و هرچه جامعه آماری این آزمون‌ها بالاتر باشد، سنجش داوطلب دقیق‌تر خواهد بود. آزمون‌های مدرسان شریف ضمن داشتن این ویژگی، سوالات آن نیز تطابق و شباهت زیادی با آزمون اصلی داشت و من در جلسه آزمون اصلی با دیدن سوالات از این همه شباهت واقعاً تعجب کردم. در کل می‌توانم بگویم استانداردهای آزمون مدرسان شریف کاملاً در سطح آزمون سازمان سنجش بود در این حد که حتی رتبه‌‌های من در آزمون‌های مدرسان شریف با آزمون اصلی برابری می‌کرد یعنی رتبه‌ام در آزمون‌های مدرسان شریف دو بار 7 و 8 شد.

11. علت انتخاب اين موسسه از بين ديگر موسسات چيست؟

بخاطر کتاب‌های خوبی که داشت و آزمون‌های استانداردی که برگزار می‌کرد.

12. در صورتي‌كه در آزمون قبول نمي‌شديد چه برنامه‌اي براي سال آينده خود داشتيد؟

شاید ناامید می‌شدم و دیگر شرکت نمی‌کردم.

13. چه عواملی در موفقيت شما تأثیرگذار بوده است‌؟

انگیزه بالا، راهنمایی‌های مشاورم و همچنین شرکت در آزمون‌های آزمایشی مدرسان شریف.