* اطلاعات ناب و بی نظیر در مورد اینکه:
- چرا باید در آزمون های آزمایشی شرکت کنیم؟!
- چگونه تشخیص دهیم جامعه آماری کدام مؤسسه بالاتر است؟!
- چگونه تشخیص دهیم کیفیت سؤالات کدام مؤسسه مطلوب تر است؟
- چگونه بهترین مؤسسه را برای آزمون های آزمایشی انتخاب کنیم؟

کارشناسی ارشد مجموعه علوم تربیتی (کد 1117)

برای داشتن جامعه‌ای سالم و پویا، باید افراد به طور صحیح پرورش پیدا كنند. کارشناسی ارشد علوم تربیتی علم آموزش، تعلیم و تربیت و مشاوره و راهنمایی است. این رشته ارتباط نزدیكی با کارشناسی ارشد روانشناسی دارد. کارشناسی ارشد علوم تربیتی (1) دارای 8 گرایش می‌باشد، كه مهمترین آن‌ها گرایش‌های برنامه‌ریزی درسی، تاریخ و فلسفه آموزش و پرورش و مدیریت آموزشی می‌باشد.

با توجه به اهمیت مقوله تعلیم و تربیت خصوصاً در مقاطع تحصیلی اولیه می‌توان گفت کارشناسی ارشد علوم تربیتی 2، با نگاهی تخصصی در 3 حوزه‌ی آموزش و پرورش تطبیقی، آموز و پرورش پیش‌دبستانی و آموزش و پرورش دبستانی می‌تواند متخصصانی با دید وسیع در زمینه‌های مختلف آموزش و پرورش راهی بازار كار نماید.

از سال 96، رشته های علوم تربیتی (1) و (2) تجمیع شده و در قالب رشته مجموعه علوم تربیتی (کد 1117) ارائه می شوند.