* اطلاعات ناب و بی نظیر در مورد اینکه:
- چرا باید در آزمون های آزمایشی شرکت کنیم؟!
- چگونه تشخیص دهیم جامعه آماری کدام مؤسسه بالاتر است؟!
- چگونه تشخیص دهیم کیفیت سؤالات کدام مؤسسه مطلوب تر است؟
- چگونه بهترین مؤسسه را برای آزمون های آزمایشی انتخاب کنیم؟

کلاس های حضوری دکتری حقوق عمومی

كلاس‌هاي حضوري مدرسان شريف با بهره‌گيري از اساتيد تراز اول كشور و بزرگان آزمون دكتري برگزار مي‌شود. از مشخصه‌هاي اصلي كلاس‌هاي مدرسان شريف تدريس بسيار ساده و پايه‌اي مطالب درسي است. همچنين تشريح مطالب مهم، آموزش نكات براي جلوگيري از خطاهاي احتمالي هنگام پاسخ دادن به سؤالات و بيان نكات تستي طي دوره، از ويژگي‌هاي اصلي اين كلاس‌ها است. ضمن اينكه با نيمه متمركز شدن آزمون دكتري و تستي برگزار شدن آزمون، يادگيري مطالب به صورت نكته‌اي و حل تست‌هاي بيشتر كمك بسيار شاياني به داوطلب آزمون دكتري خواهد كرد. در همين راستا مؤسسه مدرسان شريف با برگزاري كلاس‌هاي حضوري سعي بر هموار كردن اين مسير براي داوطلبان عزيز دارد.
داوطلب عزيز براي گرفتن اطلاعات بيشتر نيز مي‌توانيد با شماره تلفن 2966ـ021 نيز تماس حاصل فرماييد.

توجه: تمامی کلاس های حضوری تنها در شهر تهران برگزار می شوند.

درس

دو‌شنبه

مصاحبه با رتبه های برتر

رتبه یک دکتری حقوق عمومی سال 96

آزمون‌های مدرسان شریف به لحاظ محتوایی و شکلی، تصویر کاملی از آزمون سراسری است و شرکت در این آزمون‌ها برایم بسیار مثمرثمر بود.

مسلماً شرکت در آزمون‌های آزمایشی باعث می‌شود تا داوطلب در شرایط آزمون قرار گیرد و مطالعه خود را به شکل هدفمندتر و منظم‌تر پیش ببرد.

کتاب‌های مدرسان شریف به دلیل جامعیت بالای مطالب، باعث تسلط بر کلیه مباحث در یک بازه زمانی کوتاه می‌شود.

91 رتبه 1 حقوق

من مي توانم كتب اين مؤسسه را به عنوان يك منبع كامل و جامع براي داوطلبي كه قصد قبولي در آزمون دكتري را دارد پيشنهاد كنم. مخصوصا كتاب استعداد تحصيلي كه كمك زيادي به من كرد.