شرکت بیش از 5 هزار دانشجو در آزمون‌های پایان پودمانی دوره‌های علمی کاربردی

یکشنبه, 25 تیر 1396 ساعت 15:37 چاپ

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی از شرکت بیش از 5 هزار دانشجو در آزمون‌های پایان پودمانی دوره های علمی کاربردی خبر داد و گفت: این آزمون‌ها به شیوه آموزش‌های خاص از 8 تیرماه 96 آغاز و تا 23 تیرماه ادامه داشت.

به گزارش ایسنا، دکتر جواد حاتمی با اعلام این مطلب گفت: آزمون‌های پایان پودمان‌های آموزشی دوره‌های علمی-کاربردی به شیوه آموزش‌های خاص در نیم‌سال دوم سال تحصیلی 96-95 در رشته‌های کاردانی فناوری ارتباطات و اطلاعات (ICT) روستایی، کاردانی امور دهیاری و شوراها، کاردانی مدیریت خانواده، کاردانی مدیریت کسب و کار، کاردانی مترجمی عمومی زبان انگلیسی و کارشناسی مدیریت خانواده از ساعت 9 مطابق برنامه زمانی اعلام شده و دستورالعمل آزمون در 31 استان کشور برگزار شد.

وی در ادامه تصریح کرد: آزمون‌های پایانی 54 پودمان آموزشی با حضور 5 هزار و 333 دانشجو در 6 رشته تحصیلی برگزار شد.

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی خاطرنشان کرد: در این دوره به منظور نظارت دقیق بر اجرای صحیح آزمون‌های مذکور، محل برگزاری آزمون‌ها به صورت متمرکز در یک حوزه امتحانی در تمامی استان‌ها تجمیع شد.

دکترحاتمی اظهار کرد: در این آزمون به منظور نظارت بر وضعیت برگزاری آزمون‌های فوق علاوه بر همکاران واحدهای استانی، تیمی متشکل از مدیرکل دفتر سنجش و آزمون به همراه کارشناسان نیز از حوزه‌های امتحانی در استان‌های خراسان رضوی، البرز و نیز استان تهران بازدید کردند که گزارش بازدیدها در قالب فرم سنجش و ارزشیابی از فرآیند برگزاری به این معاونت ارسال شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، وی در پایان خاطر نشان کرد: در حال حاضر تعداد 20 هزار و 160 سئوال امتحانی مربوط به 54 پودمان آموزشی و 224 عنوان درسی در دانشگاه علمی کاربردی مورد بازبینی قرار گرفتند.

منبع: ایسنا