مهلت ثبت‌نام تکمیل ظرفیت کاردانی وکارشناسی فنی‌ و حرفه‌ای تمدید شد

چهارشنبه, 04 بهمن 1396 ساعت 16:10 چاپ

مهلت ثبت نام تکمیل کاردانی و کارشناسی ناپیوسته سال تحصیلی ۹۷-۹۶ برای دانشکده‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای تا ۱۵ بهمن تمدید شد.

به گزارش ایسنا، تمامی داوطلبان اعم از داوطلبانی که در کنکور سال جاری شرکت کرده و در یکی از مراکز دانشگاهی پذیرفته شده اند و یا داوطلبانی که به هر دلیلی در کنکور مذکور ثبت نام ننموده اند و تمایل دارند در دانشکده ها و  آموزشکده های فنی وحرفه ای تحصیل کنند،  می توانند پس از مراجعه به آدرس اینترنتی tvu.ac.ir  و مراجعه به آموزشکده فنی وحرفه ای دارای رشته مورد نظر داوطلب و وجود ظرفیت خالی نسبت نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

دانشجویان مقطع کاردانی که ۳۰ بهمن ماه جاری فارغ التحصیل می شوند نیز می توانند در مرحله ظرفیت تکمیلی مقطع کارشناسی ناپیوسته فنی و حرفه ای ثبت نام کنند.همچنین داوطلبان پس از مراجعه به لینک فوق و تماس با مراکز مورد نظر به منظور اطمینان از عدم تکمیل ظرفیت رشته مد نظر باید به آموزشکده انتخابی مراجعه نمایند.

داوطلبان علاقه مند برای ثبت نام در دوره‌های تکمیل ظرفیت کاردانی و کارشناسی فنی و حرفه‌ای تا ۱۵ بهمن ماه فرصت دارند در این دوره‌ها ثبت نام کنند.

منبع: ایسنا