ثبت نام بیش از ۸۱۵ هزار نفر در کنکور/فردا 11 بهمن، آخرین مهلت نام نویسی

سه شنبه, 10 بهمن 1396 ساعت 16:00 چاپ

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور از ثبت نام بیش از ۸۱۵ هزار داوطلب در آزمون سراسری ۹۷ خبر داد و گفت: داوطلبان تا آخر وقت فردا چهارشنبه ۱۱ بهمن فرصت دارند در این آزمون ثبت نام کنند.

دکتر حسین توکلی در گفت و گو با ایسنا، با اعلام این مطلب اظهار کرد: کنکور سراسری سال ۹۷ به منظور پذیرش دانشجو برای دوره های روزانه نوبت دوم یا شبانه، نیمه حضوری مجازی و پردیس های خودگردان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، دانشگاه پیام نور، موسسات آموزش عالی غیر انتفاعی و غیر دولتی و کد رشته های تحصیلی با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی انجام می شود.

وی در ادامه تصریح کرد: تا ساعت ۸ صبح امروز سه شنبه ۱۰ بهمن ماه تعداد ۸۱۵ هزار و ۶۱۵ داوطلب در آزمون سراسری ۹۷ ثبت نام نموده‌اند.

دکتر توکلی خاطر نشان کرد: همچنین آن دسته از داوطلبانی که در آزمون سراسری ثبت نام کردند نیز می‌توانند در این مهلت باقی مانده نسبت به ویرایش اطلاعات ثبت نامی خود  اقدام کنند.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور در پایان در خصوص زمان برگزاری کنکور ۹۷ تصریح کرد: براساس برنامه زمانی پیش بینی شده، آزمون سراسری سال ۹۷ در روزهای پنج شنبه هفتم و جمعه هشتم تیرماه ۹۷ در حوزه های امتحانی مربوط برگزار می‌شود و نتیجه اولیه آزمون به صورت کارنامه تنظیم و کارنامه مربوط در دهه دوم مرداد ماه ۹۷ بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار می‌گیرد.

منبع: ایسنا