کنکور سراسری ۹۸ فقط تستی است، تکذیب اضافه شدن بخش تشریحی به کنکور

شنبه, 09 تیر 1397 ساعت 15:29 چاپ

رئیس سازمان سنجش با رد موضوع تستی و تشریحی بودن کنکور ۹۸ گفت: موضوع برگزاری کنکور سال آینده به صورت تستی و تشریحی صحت ندارد.

دکتر ابراهیم خدایی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: تغییرات آزمون سراسری برای سال ۹۸ به دو موضوع اشاره دارد که یکی از آنها تغییرات نظام آموزش متوسط است و دیگری درصد سوابق تحصیلی است.

وی افزود: به دلیل تغییرات نظام آموزش متوسط و اینکه از سال آینده پیش دانشگاهی نداریم، برای داوطلبان از نظام آموزشی (۶-۳-۳) یک نوع سئوال و برای داوطلبان نظام آموزشی پیش دانشگاهی و قبل از آن یک نوع سئوال دیگر طراحی می شود. اما همه این سئوالات به صورت تستی خواهد بود.

رئیس سازمان سنجش همچنین تاکید کرد: درصد تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور ۹۸ نیز پس از تصویب شورای سنجش و پذیرش دانشجو به اطلاع داوطلبان کنکور می رسد.

منبع: خبرگزاری مهر