اعلام نتایج آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تا پایان هفته جاری/ آغاز ثبت نام ارشد از هفته آتی

چهارشنبه, 21 شهریور 1397 ساعت 16:37 چاپ

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد از اعلام نتایج آزمون کارشناسی ارشد این دانشگاه تا پایان هفته جاری توسط سازمان سنجش آموزش کشور خبرداد و گفت: از هفته آینده ثبت نام داوطلبان پذیرفته شده در این آزمون آغاز می‌شود.

علیرضا رهایی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: نتایج پردازش شده آزمون کارشناسی ارشد امروز از سوی دانشگاه آزاد برای سازمان سنجش ارسال می‌شود و احتمالا در یک زمان محدودی سازمان سنجش آن را ارزیابی خواهد کرد و نتایج آزمون را اعلام می‌کند.

وی با اشاره به اینکه بعد از اعلام نتایج سریعا ثبت نام‌ها آغاز خواهد شد، افزود: تا قبل از اتمام هفته، نتایج از طرف سازمان سنجش و آموزش کشور اعلام می‌شود و ازهفته آینده ثبت نام داوطلبان شروع خواهد شد.

منبع: ایسنا