تمدید ثبت‌نام کاردانی و کارشناسی بدون آزمون دانشگاه آزاد

چهارشنبه, 21 شهریور 1397 ساعت 16:38 چاپ

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی از تمدید ثبت نام در دوره های کاردانی و کارشناسی بدون آزمون و پذیرش براساس سوابق تحصیلی این دانشگاه تا 24 شهریور خبر داد.

به گزارش ایسنا، علیرضا رهایی گفت: با توجه به تقاضای مکرر داوطلبان دوره‌های کاردانی، کارشناسی بدون آزمون و پذیرش براساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی، مهلت ثبت‌نام تا 24 شهریور تمدید شد.

وی افزود: پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه آزاد اسلامی نیز تا 24 شهریورماه فرصت دارند ثبت‌نام خود را تکمیل کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد، رهایی با بیان اینکه روزهای پایانی ثبت‌نام مقارن با آخرهفته است، از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی خواست در صورت امکان، با حضور در واحدها، در روزهای پایانی هفته نیز خدمات ثبت‌نام را به داوطلبان ارائه دهند.

منبع: ایسنا