مهلت ثبت نام در فراخوان جذب هیات علمی دانشگاه‌ها تمدید شد

شنبه, 07 مهر 1397 ساعت 16:09 چاپ

رییس مرکز جذب وزارت علوم از تمدید مهلت ثبت نام در جذب اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها تا سه شنبه دهم مهر ماه خبر داد.

دکتر رضوان طلب در گفت و گو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: امسال فراخوان جذب اعضای هیات علمی در دانشگاه‌ها در دو مرحله شهریور ماه و بهمن برگزار می‌شود که فراخوان بهمن ماه ۹۶ به پایان رسید و در طی آن ۸۰۰ نفر به عنوان هیات علمی جذب دانشگاه‌های کشور شدند.

وی در ادامه تصریح کرد:مقدمات فراخوان جذب اعضای هیات علمی شهریور ماه امسال در تابستان فراهم شد و دانشگاه‌ها نیازهای خود را به وزارت علوم اعلام کردند. بطوریکه فراخوان از روز ۲۱ شهریور آغاز شد و با در نظر گرفتن مهلت تمدید شده سه شنبه دهم مهر ماه پایان می پذیرد. همچنین سایر متقاضیان نیز می توانند در این مهلت تمدید شده اطلاعات خود را ویرایش کنند.

رییس مرکز جذب وزارت علوم گفت: جزئیات فراخوان جذب اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها به این شکل است که همه دانشگاه‌های دولتی و غیردولتی (به جز دانشگاه آزاد اسلامی که فراخوان مستقل دارد)، می‌توانند در فراخوان جذب هیات علمی حضور داشته باشند و بر اساس بررسی‌های انجام شده حدودا هشت تا ۱۰ برابر امکان وزارت علوم برای جذب اعضای هیات علمی (از نظر بودجه، امکانات و سهمیه استخدامی) از سوی دانشگاه‌ها اعلام نیاز صورت گرفته است.

به گفته وی، تقریبا در هر فراخوان جذب اعضای هیات علمی، تعداد ۸۰۰ تا ۱۵۰۰ نفر از ۱۰ سال پیش در دانشگاه‌ها پذیرش صورت گرفته است و در فراخوان شهریور ماه امسال نیز ۸۰۰ نفر جذب دانشگاه‌ها می‌شوند. بر اساس سیاست‌های وزارت علوم دانشگاه‌های نوپا و مناطق محروم نیز اولویت بیشتری برای استخدام نیرو خواهند داشت. به طور کلی در سال ۹۷، ۱۶۰۰ نفر به عنوان هیات علمی جذب دانشگاه‌ها خواهند شد.

منبع: ایسنا