زمان مشاهده و ويرايش اطلاعات ثبت‌نامي داوطلبان در آزمون‌ كارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1398

پيرو اطلاعيه مورخ 97/09/11 و همچنين انتشار دفترچه راهنماي ثبت‌نام در آزمون‌ كارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1398 در تمامي دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي دولتي و غيردولتي از جمله دانشگاه آزاد اسلامي و بيست و چهارمين المپياد علمي- دانشجويي كشور، بدينوسيله به اطلاع كليه داوطلبان ثبت‌نام كننده در آزمون مذكور مي‌رساند كه به منظور فراهم نمودن تسهيلات براي آن دسته از داوطلباني كه در زمان مقرر (از تاريخ 97/09/16 لغايت 97/09/25) در آزمون مزبور ثبت‌نام نموده‌اند مي‌رساند، اطلاعات ثبت‌نامي داوطلبان از روز يكشنبه مورخ 97/11/28 لغايت روز چهارشنبه مورخ 97/12/01  بر روي پايگاه اطلاع رساني اين سازمان به نشاني: www.sanjesh.org قرار خواهد گرفت. لذا كليه متقاضيان، ضرورت دارد كه در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقيق دفترچه راهنما، نسبت به مشاهده و كنترل اطلاعات ثبت‌نامي خود اقدام و در صورت تمايل نسبت به ويرايش اطلاعات اقدام نمايند.

ضمناً به منظور مساعدت و همراهي با داوطلباني كه در مهلت مقرر موفق به ثبت‌نام در آزمون نگرديده‌اند، ترتيبي اتخاذ گرديده كه در بازه زماني فوق (97/11/28 لغايت 97/12/01) اين دسته از متقاضيان نيز بتوانند نسبت به ثبت‌نام اقدام نمايند.