۲ شرط جذب هیئت علمی با مرتبه مربی

قائم مقام وزیر علوم اعلام کرد: جذب هیئت علمی با مرتبه مربی به جز برخی از رشته های هنر که دوره تخصصی آن ارائه نمی شود، ممنوع است.

عبدالرضا باقری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به جذب هیئت علمی با مرتبه مربی گفت: از دهه ۸۰ همه وزرای علوم به دانشگاه ها در بخشنامه ای ابلاغ کردند که جذب عضو هیئت علمی با مرتبه مربی به دلیل وجود تعداد قابل توجه فارغ التحصیلان دوره دکتری ممنوع است.

وی ادامه داد: البته در جذب عضو هیئت علمی با مرتبه مربی به ویژه عضو هیئت علمی در رشته های هنر استثناهایی وجود دارد.

قائم مقام وزیر علوم افزود:  اغلب رشته های هنر فارغ التحصیل دوره دکتری ندارند برای همین این استثناء برای فارغ التحصیلان هنر وجود دارد که دربرخی از رشته ها با مرتبه مربی جذب هیئت علمی شوند.

وی افزود: همچنین اغلب در شهرستان ها اگر در رشته خاصی فراخوان ارائه شده و فارغ التحصیل دکترایی در آن رشته نباشد، جذب با مرتبه مربی صورت می گیرد.