تالار گفتگو دپارتمان زبان مدرسان شریف

تالار گفتگو

از ما بپرسید...

بخش تالار گفتگوی دپارتمان زبان مدرسان شریف با هدف پاسخگویی به سوالات شما عزیزان در زمینه های مختلف یادگیری و همچنین آزمون های بین المللی زبان انگلیسی ایجاد شده است.

شما میتوانید پس از عضویت در سایت سوالات خود را در بخش های مربوط ( آیلتس، تافل، جی آر ای، و ...) مطرح نمائید تا مشاورین مجرب دپارتمان زبان مدرسان شریف در اسرع وقت به این سوالات پاسخ دهند.

لازم به ذکر هست که تمامی خدمات مشاوره دپارتمان زبان مدرسان شریف به صورت رایگان ارائه می شود.

لطفا برای دریافت پاسخ کامل به موارد زیر توجه فرمائید:

· در طرح سوال خود دقیق باشید.

· مواردی همچون سن، شغل، مقدار آشنایی با زبان انگلیسی، و هدف از یادگیری زبان را نیز به همراه سوال خود مطرح کنید تا مشاورین ما بهترین راه حل را بر اساس نیاز و شرایط شما ارائه دهند.

· سوالات خود را در تاپیک مرتبط مطرح کنید.

· دوستان می توانند نظرات خود را نیز در مورد سوالات مطرح شده توسط دیگران ارائه دهند که پس از تائید کارشناس مربوط در بحث گنجانده خواهد شد.

برای مشاهده راهنمای ثبت نام تالار گفتگو کلیک کنید.