معرفی دوره های مکالمه

Peoprty Website Consultation

معرفی سری کتاب های Oxford English File و سیستم MSLD

از آنجایی که دپارتمان زبان مدرسان شریف دردوره های عمومی و آکادمیک خود از به روزترین منابع استفاده می کند، سری سوم کتاب های Oxford English File که در سال 2013به چاپ رسیده است را برای دوره های مکالمه خود در نظر گرفته است.

همسو با سیستم آموزشی نوین دپارتمان زبان مدرسان شریف که آزمون های تعیین سطح و دوره های آموزشی آن بر اساس معیار CEFR اروپا می باشد، کتاب های Oxford English File نیز بر اساس همین معیار طراحی شده است. در نتیجه با توجه به نمره ی تعیین سطح، متناسب با معیار CEFR، داوطلب در یکی ازسطح های مبتدی تا پیشرفته کتاب های Oxford English File به یادگیری زبان می پردازد.(جهت تعیین سطح کلیک کنید)

یکی از مزایای سیستم آموزشی نوین دپارتمان زبان مدرسان شریف این است که دوره های مکالمه کتاب های Oxford English File داوطلب را از سطح های مبتدی و متوسط به سطح مورد نیاز برای ورود به دوره های آیلتس و تافل می رساند.

شما می توانید برای مشاوره تلفنی و یا رزرو تعیین سطح  با شماره 0212966 تماس بگیرید (تماس با ما).