مهارت خواندن (Reading) آزمون IELTS

بخش خواندن Reading

زمان بندی: 60 دقیقه (زمان اضافی برای انتقال اطلاعات وجود ندارد)

سوالات: 40 سوال وجود دارد

سوالات دارای انواع مختلفی هستند که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:

Multiple choice, identifying information (True/False/Not Given), identifying writer’s views/claims (Yes/No/Not Given), matching information, matching headings, matching features, matching sentence endings, sentence completion, summary completion, note completion, table completion, flowchart completion, diagram label completion, short-answer questions

قسمت بندی آزمون درک مطلب: 3 بخش درک مطلب در آزمون وجود دارد

بیشترین اندازه متن ها 2150 تا 2750 کلمه می باشد.

متون آکادمیک

هر بخش دارای یک متن بلند می باشد. متون انتخاب شده متونی معتبر گرفته شده از کتاب ها، مجلات، ژورنال ها و روزنامه های می باشند. آن متن ها برای خوانندگان غیر متخصص نوشته شده و دارای تم آکادمیک در حوزه های مختلف علوم دارد. این متون برای دانشجویان با قصد ادامه تحصیل در دوره های کارشناسی، ارشد و یا دکترا و نیز برای ادامه در دورهای حرفه ای مناسب می باشد. متون این بخش هم به صورت توصیفی (descriptive) و واقعی هستند و هم به صورت استدلالی (discussive) و تحلیلی (analytical). همچنین در متن ها بخش های غیرکلامی نیز وجود دارد، برای مثال: نمودار و یا تصویر. در صورتی که در متن لغات بسیار تخصصی وجود داشته باشد، معمولا لغت نامه کوچکی در متن وجود دارد.

متون جنرال

بخش اول دارای دو یا سه متن کوتاه روزمره، که یکی از آنها دارای متن های کوتاه متعددی درزمینه موضوع می باشد (برای مثال چندین تبلیغ درباره یک هتل). متون بیشتر درباره مسائل روزمره در کشورهای انگلیسی زبان هستند.

بخش دوم شامل دو متن کوتاه توصیفی است که بر روی مسائل کاری تمرکز دارد (برای مثال اقدام برای کار، سیاست های شرکت، شرایط پرداخت و حقوق، تسهیلات کاری و دوره های آموزشی کارکنان و غیره)

بخش سوم شامل متنی بلندتر و پیچیده تر در باره موضوعی عمومی و معمولا به صورت استدلالی می باشد.

متون کاملا معتبر بوده و از تبلیغات مجلات، دفترچه های کمپانی ها، کتاب ها، اسناد رسمی شرکت ها و روزنامه ها و مجلات انتخاب می شوند.

تکنیک های آزمون: در آزمون تکنیک های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:

Reading for gist, reading for main ideas, reading for detail; understanding inferences and implied meaning; recognizing a writer’s opinions, attitudes and purpose; and following the development of an argument

نمره دهی: هر یک از جواب های صحیح دارای یک نمره می باشند.

نمره ها از 40 حساب شده و به صورت نمره دهی از 9 برای کارنامه حساب می گردند.

تمامی نمرات به صورت عدد صحیح یا نیم می باشد (یعنی 7 یا 7.5) نه به صورت 7،25 یا 7،75