سوالات متداول FAQ درباره IELTS

چند بار می توان در آزمون IELTS شرکت کرد؟

شرکت در آزمون IELTS هیچ محدودیتی نداشته و در صورتی که شرکت کننده موفق به اخذ نمره دلخواه خود نشد می تواند بلافاصله برای آزمون بعدی ثبت نام کند. فقط به این نکته توجه داشته باشید که برای بالا بردن نمره در آزمون های بعدی نیاز به تلاشی بیشتر و یادگیری تکنیک های بیشتری می باشد. از این رو بهتر است بلافاصله برای آزمون با توجه به قیمت فعلی 700 هزارتومانی علی الحساب حال حاضر در ایران شرکت نکرده و پس از مشاوره و فراگیری تکنیک های خاص آن نمره در آزمون شرکت کنند. پیشنهاد می شود حتما قبل از درخواست برای مشاوره با گروه مشاورین آزمون با شماره 66 29 021 تماس بگیرید.

آیا در صورت نارضایتی نسبت به نمره می توان اعتراض کرد؟

در صورتی نارضایتی نسبت به نمره می توان در محل ثبت نام خود درخواست تجدید نظر نمره (Enquiry on Results) داد. باید درخواست خود را قبل از 6 هفته از برگزاری آزمون ارائه داد و بعد از آن مورد قبول واقع نمی باشد. شما باید مهارت (هایی) را که قصد تجدید نظر دارید را مشخص کنید. همچنین باید به این نکته توجه داشته باشید که تجدید نظر نمره دارای هزینه ای می باشد که در صورت افزایش نمره به شرکت کننده عودت داده می شود. مدت زمان تجدد نظرنمره بین 6 تا 8 هفته است. پیشنهاد می شود حتما قبل از درخواست برای مشاوره با گروه مشاورین IELTS با شماره 66 29 021 تماس بگیرید.

در صورت وجود هر گونه معلولیت آیا می توان در آزمون شرکت کرد؟

آزمون IELTS برای افزایش اعتماد به نفس شرکت کنندگان سرویس جامعی را برای تمامی شرکت کنندگان  با هر گونه مشکل معلولیتی ارائه می دهد. در صورتی که شما نیاز به هرگونه تغییر در آزمون (Modified Version) را دارید، برای مثال برای به خط بریل، می بایست 3 ماه قبل از آزمون مورد نظر به مرکز آزمون خود اطلاع دهید. در صورتی که به هر علتی (مشکلات شنوایی یا بینایی) نیاز به زمان بیشتری برای آزمون دارید، می بایست 6 هفته زودتر به مرکز آزمون خود اطلاع دهید. پیشنهاد می شود حتما قبل از درخواست خود جهت مشاوره با گروه مشاورین IELTS مدرسان شریف با شماره 66 29 021 تماس بگیرید.