همایش آزمون های بین المللی زبان انگلیسی

دپارتمان زبان مدرسان شریف با برگزاری چندین همایش درگذشته توانسته است تاثیر شگرفی در بالابردن سطح آشنایی شرکت کنندگان با جنبه های مختلف زبانی داشته باشد. همواره در راستای اهداف علمی دپارتمان زبان مدرسان شریف، برگزاری همایش های تخصصی با رویکردی کاربردی و اغلب به صورت کاملا رایگان دارای الویت خاصی برای مدیریت می باشد. این در حالی است که یکی از موارد مهم در برگزاری، مرتبط بودن و جدید بودن همایش ها است ، به گونه ای که تقریبا هر ماه همایشی کاملا تخصصی با حضور اساتید برجسته و صاحب نام آن رشته در سالن همایش های مدرسان شریف برگزار می گردد.
از تمامی عزیزانی تقاضا مندیم تا با ارادئه پیشنهاد ها و نظرات خود ما را در هر چه بهتر برقرار کردن همایش های آتی کمک نمایند. شما می توانید نظرات و پیشنهادهای خودتان را پست الکترونیکی آدرس ایمیل جهت جلوگیری از رباتهای هرزنامه محافظت شده اند، جهت مشاهده آنها شما نیاز به فعال ساختن جاوا اسکریپت دارید ارسال نموده یا با شماره تلفن 0212966 تماس حاصل نمایید.

پیشاپیش از نظرات شما تشکر می کنیم

همایش های برگزار شده در سال 93

برای اطلاعات همایش ها، بر روی آنها کلیک کنید

تاریخ برگزاری