دوره فراگیری ترجمه خبر و ارتقای کیفی مهارت های ترجمه خبر ویژه مترجمان خبر، فعالان حوزه خبر و رسانه، و خبرنگاران برگزار می گردد.

دوره فراگیری ترجمه خبر و ارتقای کیفی مهارت های ترجمه خبر

قابل توجهُ علاقمندان به ترجمه، ترجمه اخبار، رسانه ها و مطبوعات ، مترجمان خبر، فعالان حوزه خبر و رسانه، و خبرنگاران"

دوره فراگیری ترجمه خبر و ارتقای کیفی مهارت های ترجمه خبر

این ترم ویژه شامل 28 جلسه آموزشی است که دربرگیرنده دو بخش تئوری (3جلسه) و کارگاهی (25جلسه) می باشد، که در دوره فراگیری ترجمه خبر و ارتقای کیفی مهارت های ترجمه خبر

بخش تئوری مباحثی از قبیل:

زبان رسانه های خبری، ژانرخبری ، انواع و ساختار خبر، واژگان خاص خبری ، ویژگی های زبانشناختی تیترهای خبری، ساختار زمانی افعال به کار رفته در تیترها، زبان و ساختار سرمقاله ها،  کوته واژه های بین المللی، انواع و اجزاء روزنامه ها، اجزاء وبسایت های خبری، و... تدریس می شوند،

و در بخش عملی حد اقل متن بیست آیتم خبری متنوع در حوزه های:

سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، ورزشی و حوادث به همراه بیش از یکصد تیتر اخبار مختلف به شکل کارگاهی مورد ترجمه و بررسی و تجزیه و تحلیل زبانشناختی قرار گرفته و واژگان خبری و ظرافت های زبانی به کار رفته در آنها استخراج و بررسی می شوند.

کلاس در روزهای پنجشنبه از ساعت 13 تا 16 برگزار می گردد.

مدرس: بیگ محمدی، دانشجوی دکتری زبان انگلیسی دانشگاه تهران، مترجم و مدرس رشته ترجمه خبر

توجه داشته باشید که تعیین سطح و ثبت نام تنها با رزرو قبلی ممکن بوده و از تعیین سطح زبان آموزان بدون رزرو قبلی معذوریم.

جهت رزرو تعیین سطح اینجا کلیک کنید.

برای رزرو تلفنی با شماره 0212966 تماس بگیرید.

لطفا هنگام ثبت نام کارت دانشجویی خود را همراه داشته باشید.

یک پیشنهاد خوب برای دانشجویان!

در همایش‌ رایگان آشنایی با آزمون های بین المللی زبان انگلیسی با رویکردی تخصصی و با هدف چگونگی موفقیت در آنها در آبان ماه شرکت کنید.

ظرفیت ثبت نام بسیار بسیار محدود! و تنها به صورت اینترنتی

جهت ثبت نام کلیک کنید