آ‍زمون تافل چيست؟

آزمون TOEFL و اعتبار آن

تافل ( (TOEFL=Test Of English as a Foreign Language آزموني جامع است که براي پذيرش دربيش از 9000 دانشگاه، كارگزاري، وسازمان هاي بين المللي معتبر بوده و شرط ضروري به حساب مي آيد.
در هر سال ميليون ها نفر در سر تا سر جهان درآزمون تافل شركت مي‏كنند، ولي بسياري از اين شركت كنندگان به دليل آشنايي ناكافي با سيستم آزمون تافل موفق به كسب نمره مورد نظر نمي شوند. در ذیل به صورت مختصر دو آزمون کتبی و اینترنتی را معرفی می کنیم.

آزمون تافل کتبی (PBT)

هم اكنون در ايران، آزمون كتبي تافل (بدون بخش شنيداري) و آزمون مشابه آن (MCHE) ‏شرط شركت در امتحانات دكتري(Ph. D) در نظر گرفته شده است و ارائه مدرك قبولي در اين آزمون ها براي شركت در امتحانات ورودي دكتري امري ضروري است. البته این آزمون مدتی است که جای خود را به آزمون اینترنتی داده و تقریبا می توان آن را منسوخ شده به حساب آورد.

آزمون تافل اينترنتي (iBT)

این آزمون توسط سایت رسمی سازمان ای تی اس برگزار ‌شده و در هزاران موسسه در بیش از یکصدو سی کشور جهان معتبر مي باشد. شرکت کنندگان در این آزمون مي بايست در تاریخ و ساعتی که از قبل توسط سایت ای تی اس به آنها ارائه می دهد در محل آزمون حضور پیدا کنند. این آزمون حدودا چهار ساعت به طول می انجامد وكاملأ از طریق اینترنت برگزار شده و پاسخ ها برای مراکز تصحیح فرستاده مي شود. فاصله ي شرکت در آزمون و دریافت كارنامه بر روی سايت حدود سه هفته به طول مي انجامد  و اعتبار این نمره دو سال می باشد.

مرحله بعدی ...

· رزرو تعیین سطح