کارنامه TOEFL

معمولا پس از گذشت 10 روز از تاریخ آزمون، ایمیلی از مرکز ETS به شما فرستاده می شود که به شما زمان و چگونگی دریافت نمرات خود را به صورت آنلاین اعلام می کند.  کارنامه ی رسمی (Official Score Reports) حدودا پس از 13 روز به آدرس شرکت کننده ارسال می گردد که با توجه به محل سکونت شرکت کننده به دست او می رسد.

به منظور ارسال کارنامه ی خود به دریافت کننده مورد نظر (دانشگاه ها یا سازمان ها)، شرکت کننده تنها تا ساعت 10 (به وقت محلی) روز قبل آزمون فرصت دارد تا انتخاب های خود را در TOEFL iBT® online registration system انجام دهد.در غیر اینصورت برای هر درخواستی می بایست مبلغی را پرداخت کند. ارسال کارنامه ی رسمی (Official Score Reports)به آدرس دریافت کننده نیز حدودا پس از 13 روزانجام می پذیرد که با توجه به محل جغرافیایی دریافت کننده  به دست سازمان یا دانشگاه مورد نظر می رسد. شایان ذکر است که امتياز کسب شده هر داوطلب تنها تا 2 سال پس از تاريخ آزمون اعتبار دارد.