آزمون آیلتس چیست؟

آزمون IELTS و اعتبار آن

آزمون آیلتس يا IELTS‌ معادل International English Language Testing System مي باشد كه آزمونی جهت سنجش و ارزیابی میزان  تسلط و آمادگی شرکت کنندگان جهت ادامه تحصیل، فراگیری مهارتهای تخصصـی و یا کار و اقامت در کشـورهای انگلیسی زبان طراحی شده است. ایـن آزمون مشترکاً توسط دانشگاه کمبریج، کنسول بریتانیا (British Council) و مرکز آیلتس استرالیا در بیش از 500 مرکز در 120 کشور جهان برگزار می‌شود و سالانه چیزی حدود دو میلیون  نفر در آن شرکت می‌کنند.

این آزمون در دو نوع مختلف موجود می‌باشد: آکادمیک (Academic) و عمومی يا جنرال (General Training). افرادی که قصد تکمیل تحصیلات خود در دانشگاههای انگلیسی زبان را دارند باید در آزمون آکادمیک این آزمون، و افرادی که به منظور کار و یا اقامت قصد سفر به کشورهای انگلیسی زبان همچون انگلیس، ایرلند، استرالیا و نیوزیلند را دارند، باید در نوع عمومی این آزمون شرکت کنند.

فرمت جنرال  برای شرکت کنندگانی است که قصد مهاجرت به کشورهای انگلیسی زبان (استرالیا، نیوزیلند، کانادا، بریتانیا) و نیز برای کسانی که قصد تحصیل در دوره های پایین تر از کارشناسی را دارند.

فرمت آکادمیک برای شرکت کنندگانی است که به قصد ادامه تحصیل در دوره های کارشناسی، ارشد و دکترا و نیز برای کسانی که می خواهند دوره های تخصصی را بگذرانند، طراحی گشته است.

هر یک از مراکز و سازمان های قبول کننده آزمون نمرات مورد قبول خودشان را دارند که معمولا آنها را در سایت خود اعلام می کنند. در برخی شرایط این مراکز هر دو آزمون را قبول دارند. در صورتی که اطلاعاتی درباره فرمت آزمون مورد قبول سازمان مطبوع وجود ندارد، حتما با آن سازمان تماس گرفته شود.

هر دو فرمت تمامی چهار مهارت زبان انگلیسی (شنوایی، درک مطلب، نوشتاری و گفتاری) را پوشش می دهند. بخش های شنوایی و گفتاری در هر دو فرمت آزمون مشترک بوده و بخش های درک مطلب و نوشتاری ویژه آکادمیک و جنرال بوده و مجزا می باشند.

بخش های شنوایی، درک مطلب و نوشتاری باید در یک روز و پشت سر هم و بدون هیچ فاصله ای برگزار می گردد. بخش گفتاری را می توان تا 7 روز قبل یا 7 روز بعد از آزمون کتبی شرکت کرد.

مرحله بعدی ...

· رزرو تعیین سطح