راهنمای ثبت نام تالار گفتگو

تالار گفتگو

کاربران گرامی سایت مؤسسه مدرسان شریف تقاضا می شود قبل از ورود به صفحه تالار گفتگو، متن زیر را به دقت مطالعه نمایند.

راهنمای استفاده از تالار گفتگوی مدرسان شریف
برای ورود به صفحه اصلی تالار گفتگوی مدرسان شریف از نوار مشکی رنگ بالای صفحه بر روی تالار گفتگو کلیک کنید.
در صفحه باز شده فهرست تمامی انجمنهای موجود را ملاحظه می کنید که به تفکیک مقاطع تحصیلی و گروههای درسی قرار گرفته است. هریک از کاربران به تناسب مقطع و گروه تحصیلی خود وارد تالار مورد نظر خود شوند. با انتخاب هریک از گروهها لیست رشته های مربوطه ملاحظه خود شد که کاربران می توانند در رشته خود به ایجاد بحث بپردازند و سوالات خود را در هر زمینه ای مربوط به رشته خود بیان کنند و یا به سایر سوالات سایر کاربران پاسخ دهند.
لازم به ذکر است که تمامی فعالیتهای کاربران پس از تأیید مدیر سایت مدرسان شریف نمایش داده خواهد شد و پس از ایجاد بحث و یا پاسخ به بحثی توسط کاربران، بلافاصله بحث و پاسخ مربوطه نمایش داده نخواهد شد. این اطمینان به تمامی کاربران داده خواهد شد که در کمترین زمان ممکن به تأیید فعالیتهای در چارچوب قوانین مؤسسه اقدام خواهد شد.
برای فعالیت در تالار گفتگوی مدرسان شریف ابتدا باید عضو سایت شده و یا درصورت ثبت نام وارد سایت شوید.
نحوۀ عضویت در تالار گفتگوی مدرسان شریف
برای استفاده از تالارهای گفتگوی مدرسان شریف، ابتدا باید عضو سایت اصلی مدرسان شریف شوید. چنانچه قبلا در سایت ثبت نام کرده اید، نیازی به ثبت نام مجدد جهت استفاده از تالار گفتگو وجود ندارد و با همان نام کاربری و رمز عبور سایت اصلی مؤسسه می توانید به تالار گفتگو وارد شوید.
جهت ورود به تالار گفتگو، می توانید به دو طریق عمل نمایید:
1- وارد شدن به سایت اصلی مؤسسه با کلیک بر روی دکمه قرمز رنگ «ورود به سایت» در بالای سمت چپ تمامی صفحات سایت.

و کلیک بر روی «تالار گفتگو» در نوار مشکی رنگ بالای صفحه یا و کلیک بر روی لینک مربوط به تالار گفتگو در صفحه ورود کاربران

2- وارد کردن نام کاربری و رمز عبور در خود تالار گفتگو. (شکل زیر)

و کلیک بر روی «تالار گفتگو» در نوار مشکی رنگ بالای صفحه یا کلیک بر روی لینک مربوط به تالار گفتگو در صفحه ورود به سایت

آشنایی با ایجاد پرسش و پاسخ در تالارهای گفتگوی مدرسان شریف
قبل از ورود به سایت، کاربران تنها قادر به مطالعه پرسش و پاسخها خواهند بود.
کاربرانی که عضو سایت شده و با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور خود ورود موفق به سایت داشته اند، قادر به فعالیت در تالار گفتگو از قبیل ایجاد بحث جدید، پاسخ به سایر بحثهای موجود، تشکر از بحث یا پاسخ مفید، گزارش پستهای غیرمفید یا غیرضروری به مدیریت سایت، امکان آپلود عکس به عنوان عکس پروفایل، امکان ویرایش صفحه کاربری، مشاهده بحثهای بی پاسخ، کسب امتیاز ویژه (کارما)، ارتقای رتبه کاربری و... خواهند بود.
برای ایجاد بحث جدید، کافیست به تالار موردنظر رفته و بر روی دکمه «بحث جدید» کلیک کنید. در صفحه ایجاد بحث، عنوان بحث و متن پیام خود را وارد کنید و برروی دکمه ارسال کلیک کنید. درصورت نیاز می توانید فایل به عنوان ضمیمه همراه با پست خود ارسال کنید. پس از زدن دکمه ارسال، بحث شما جهت تأیید به مدیریت سایت ارسال می شود و پس از تأیید مدیر نمایش داده خواهد شد.
برای پاسخ و مشارکت در یک بحث موردنظر، کافیست به تالار و بحث مربوطه رفته و بروی دکمه پاسخ به بحث کلیک کنید و متن پیام خود را وارد کرده و برروی دکمه ارسال کنید. پاسخ شما پس از تأیید مدیریت سایت نمایش داده خواهد شد.

توجه: فقط در تالارهای مربوط به رشته ها برای ایجاد بحث اقدام کنید. بحثهایی که در تالارهای مربوط به گروههای درسی آغاز شوند به هیچ عنوان تأیید نخواهند شد.

امید است این تالارهای گفتگو نقش مفیدی در کمک به کاربران گرامی سایت مؤسسه مدرسان شریف ایفا نماید.